Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sir, You Are Being Hunted


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

açık dünyalı, hayatta kalmalı, steam punk soslu bir single player fps bu. 19 Ağustos'ta çıkıyor. yapımcıları ise şey demiş,

said:
Hunted is set in a recognisably British landscape. Its inhabitants are a mockery of the aristocratic country gent and his ecosystem. Robots that ape tea-drinking, poachers that lurk in reed-beds, and red-eyed hounds that patrol the moor: these are the things you will be dealing with as you fight for survival. The game gathers up elements of my favourite things: exploration, AI interaction, survival, robots, hot drinks, and blends them into a rich pixelly pulp. (A “British indie S.T.A.L.K.E.R.” might have been something we said in the design meetings…)


aşağıdakiler gameplay videoları, bu (montain) ve bu (fens) da biom hedeleri.

http://www.big-robot.com/blog/
http://www.youtube.com/watch?v=2Wi1MKQtTtE
http://www.youtube.com/watch?v=BzY-V7KbuE8
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çıkış tarihini yanlış şey ettirmişim ben ya, 19 ağustos alpha hedesinin başlangıcı imiş. oyunun yıl sonu çıkması bekleniyormuş. neyse daha da umutlandım oyun için, bayağı adam ederler diye düşünüyorum. bu arada content olarak üçüncü biom industry olacakmış falan. bakalım artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bu oyunun en aşağı 2-3 content yamasına ihtiyacı var. early access'e değmiyor. indirimdeyken alayım, ileride oynayacağım birşeye benziyor derseniz alın ama şu an birşey beklemeyin.

konsept çok güzel. gameplay şu an eksik. yarım saat gezip neredeyse hiçbir şey yapamamış olmak mümkün. main objective parça toplayıp sizi mekandan kaçıracak aleti inşa etmek ama bu hiç keyifli değil.

keyifli olan kısmı avcılardan kaçmak, onların dikkatini çekmek gibi şeyler. ama bunlar da gameplay olarak yeterli değil. crafting falan mutlaka birşeyler eklemeleri lazım. itemların yarısı junk, kalanı yemek. e bu durumda ben niye yemek craft etmekle uğraşayım?

konsept harika olmuş ama narrationdan art style'a. yalnız texturelar indie game için bile tam çamur, mutlaka elden geçirilmesi lazım. onu hallederlerse bir de ambiyans müziği eklenirse oyunun atmosfer 10/10 olur.

özetle şu an oynanacak halde değil. don't starve'ın ilk hali gibi işte. promising concept ama lack of content. ayrıca bu da patato game objective'den ve procedurally generated world olmasına rağmen ufak ve hiç o hissi vermemesinden muzdarip. bir minecraft, terraria replay value yakalamaları zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
oyun cok basit olsada eglenceli ama evlerden cikan loot kismi cop, hani tarlalar arasindan stealth falan kasip sonrasinda 10 farkli evden %95 junk loot ile karsilasmak motive edici degil hic.

su modla ayar cekebiliyoruz cop lootlara:
http://www.nexusmods.com/siryouarebeinghunted/mods/7/?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...