Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sonunda aliyorum ben de bunu. Bir kursa basliyorum. Tavsiyeleriniz varsa alayim, elime ilk kez direksiyon degecek. Hyundai ix20 aldik bir de dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 direksiyonu tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sıkı tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 parkederken arkaya, parktan çıkarken sol aynana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Araba otomatik bir de, bir etkisi olur mu onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 espirikçi bir hoca vermesinler, gördüğün üzere espirik ihtiyacını burdaki espirikçilerden karşılayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sınava çalışma olarak filan soruyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 kursun arabasıyla öğrenir, yine kursun arabasıyla sınava girersin düz vites öğretirler, bi tane anaokulun içine dalmadığın sürece ehliyeti verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 genç osman nasıl ölmüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 deliydi o yawf.. şaibeli ölümü, oyüzden cevap arama şekerims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 @gerge sağlıklı birine benziyorsun. hukuk ve tarihini konuşunca. direndiğini görmedim gerçi, dolayısıyla nefes aldığın konusunda şüphelerim var. ancak, trefik canavarları karşısında anime dünyan sebebiyle halüler yaşamamanı dilerim sana. onun dışında araba kullanmak son derece mekanik birşey. özetle cep telefonunda oyun oynamak gibi yani, ya da ipadinde. sıkıntı yok. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sinava calisma derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 yazılı sınavda sürekli aynı sorular çıkıyor zaten. kursun verdiği kitapçıkta arkadan seçeneklere bakıp tüm soruları işaretle sonra kitap okur gibi soru ve şıkları ezberle. hiç derse gitmeden sınav sabahı 2 saat çalışarak 90 almıştım hepsinden. araba sürmek aşırı eğlenceli ve kolay bir şey zaten. kadın değilsen hertürlü geçersin np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aahahahah o soruyu kaçırmışım ben. epic fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 kadın olsan da geçiyorsun hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 araba kullanmadiysan onceden hic, kursun arabasiyla ogren, simdi nasil bilmiyorum sinav, otomatikle sokuyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ama ehliyette öyle bir şık koymadılar henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 otomatikle girmeye izin vereceklerdi ama iyi sıhhatte olsunlar hebelehöbölö demişti sanırım, iptal olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sen her halukarda normal vites öğren, arabayı otomatik alırsın. lazım olur bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sen vitesi tutmayi ogren, lazim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 manuel can yahu, çok eğlenceli. oyuncağın tadına varıyorsun. ama istanbulda, ya da şehir trafiğinde hiç eğlenceli değil tabi. ama manuel araba kullanamayana araba kullanabilir denmez ki zaten lol bir de bunun sonra, kıbrısı var, londrası var, ast. vs var, bir de manueli sağlı sollu kullanacaksın ki adam araba kullanıyor desinler. hıh. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 coco ölüm makinası çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tehlikeyi sevmen hoşuma gitti ama........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 moriarty said: coco ölüm makinası çıktı :) yılar önce ilk sol trafik deneyimlerimden birinde sarhoşken o makina tadında takıldım yollarda... ama sonra onu da reflekse yerleştirdik, format tam. sıkıntı yok sevgili moriarty (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar