roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Aldım ama yanlış almışım, kullanamadım maalesef. Mac kullanan ve dönüştürücüye ihtiyacı olan varsa aldığım fiyat olan 47 liraya faturasıyla birlikte gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 30 tl asagidaki elektronikcide Kim niye 45tl+kargoya alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ben Elmasepeti'nden aldım yalan söyleyecek halim yok, aldığım fiyata veriyorum. Markası falan var, öyle dandik bi kablo değil yani. Senin dediğin dükkan nerede tam olarak? Gelip bana lazım olan versiyonunu arayayım bari, telefonu falan varsa paylaş lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Akin var , elektronige akin... Dvi lari yakacagiz, displayport un zapti yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 meh geç gördüm bunu, dealextreme'dan sipariş vermiş bulunduk. dönüştürücüyü de iade ettim zaten. konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar