bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Crpg'nin en kıl tuy yunlusu remake olarak tekrardan cıkarmıslar.. Fakat steam de rezil şekilde oyunu yayınlamışlar.. vatandaşlar refund istemiş vermiyormuş steam.. bulaşmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 düzgünce yazınca problemi olmayan mis gibi bir oyunu bile refund ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 benim bildigim agreement ında refund yok steamın cok degısık extreme bır olay olmazsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sadece 1 kez refund var nedensiz olarak, onu da walleta atıyolar karta geri atmıyolar öyle bi refund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 insanely twisted shadow planete istedim refund ıhh olmaz dedi çantaya packledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bir kere refund var benımde bıldıgım. aynı oyunu almıştım dışardan kütüphanede ki oyunu refund istemiştim gelen mailde bir kereliğine refund yapılıyor denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://store.steampowered.com/app/237550/ pek iyi bir oyun değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar