Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Registyden vardı galiba ama çok kasar ya,kaldırmıosa neden oynayacaksın ki,bırak zorlama oynama... *Bir birdir....*[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yarın bizim saatimizle öğlen açıklanır arkadaşlar büyük olasılıkla... Sakin olun :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşlar worldofwarcraft.com un general forum larına girebiliyo musunuz? ben de forum not ready diye bi yazı var.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Nasıl yaaa!Kandırık mı attılar bize! *Çadırını toplamaya başlar...*[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yok biyere kalkmak oturun. yarın geceye kadar yolu var oturucam burda yeter lan ne bu 2 yıldır uyumuyorum ben . her sorunuza cevap vericem ne istiyosanız özel mesaj da atabilrisiniz.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eternal amca,Eternal amca...Ben şimdi 0.12.0 sürümlü WoW a sahip bir gencim...Bununla open betaya nasıl intikal edebilirim...? Rumuz: Delikanlı Rogue..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. [Bu mesaj Freya tarafından 08 Kasım 2004 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 0.12 le giremiyosun vallahi. yeni cıkan patch i update etmek gerek 3 kişi suan üstünde calısmalarımız devam ediyo.. stress test tayfası stress in exe yi 0.12 ye copy yapınca dogal olarak apıştık kaldık.Ptch yapamadık. Nedenleri arastırıyoruz.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 worldofwarcraftopenbeta.zip.FilePlanetCache Su anda fıleplanetten bu dosya cekılıyor..Eskı cekenlerde bu dosyayımı cekmıstı yoksa ben dırekt patch lı 1.1.0 ımı cekıyorum..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 19 mb lık adı ustunde 1.0.1 den 1.1.0 a yukseltıyo.. 0.12 e sahıp olanlara ondan kıllık yapıyodur..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Final stress test icin patch cikti, yaklasik 20MB. Isteyen yatsin yani daha toplamda 19saat var yarin oglene.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hadi size iyi geceler ben yatar...Bakacağız bakalım şu OB ye... *çadırına çekilir..*[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ek bılgı olarak vereyım 0.12 e sahıp olanlar 0.12 nın orjınal exe sını gerı pasteleseler bıle patch ı yapmıyor.. Bu sefer dırek Wow.exe hatası verıyor.. Tek cozum fıleplanetten wow u cekmek gıbı su an.. Ben basladım zaten cekmeğe..Yarın aksama bıter artık hayırlısıyla.. [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 08 Kasım 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben de daha 12 i kurulu değil.Allahtan kurup oynamalar yapmamışım.[signature][hline]Love is Divine
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yatmadan önce bi site veriim bari belki bi işe yarar...areasweep.tk www yok...Bi kaç şey var bi bakın derim..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 En son patchin download edilmis hali by Golden Horde [signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
magecy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 uyanik kalmadımı kampta ya :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben varım patch için haber bekliyorum sorunlar war da =)[signature][hline]I am Blind not Dead!
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende varımm gözlerim yarı açık yarı kapalı[signature][hline]Love is Divine
magecy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ateşte ne güzel yanıyor dimi![signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: aquila, 08 Kasım 2004 04:50 tarihinde demiş ki: 2 saattir 19 mblik patchi indiremedim... port 3724 ü açtın mı? daha dogrusu yonlendirdin mi? ben 20-25 dakikada indirdim yönlendirdikten sonra. gel gelelim patch i kuramıyoruz.[signature][hline]I am Blind not Dead! [Bu mesaj Notguilty tarafından 08 Kasım 2004 04:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 modem in ne marka bilmiyorum ama explorerda 192.168.1.1 veya 10.0.0.1 e girmeyi dene. modem in ayarlarına ulaşabilmen lazım. Network address translation(NAT) olacak. local ip in kaçsa onu yaz. yan tarafında da port aralığı ister. 3724-3724 yap olması lazım.[signature][hline]I am Blind not Dead!
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aquila bir sayfa once bizim goldenhorde guild'in sayfasindan link var, oradan indir httpden. WoW patch indirilmis hali[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar [Bu mesaj Befounder tarafından 08 Kasım 2004 05:10 tarihinde değiştirilmiştir]
magecy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 dartagnan burlardamısın?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
magecy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 * kamptaki bir kaç kişiyi uyanması için dürtükler *[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 burdayız[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Öne çıkan mesajlar