Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya,şimdi nası olcak bisde OB ye hangi sürümle gireceğiz,onların verdiği hayvan gibi şeyi indirmek istemiyorum.Elimde 0.12.0 var ne yapıcam?[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla ben FP den 2.8gb indirdim,onun disinda bir saat once 19mb lik bi patch verdiler...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sürüm kaç yazıo oyunun girişinde?[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fp den nasıl ındırdın lınk verebılırmısın[signature][hline]Darug lvl 16 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eskı azureslerle cektıgım oyun bu son patch ı yapınca dosya hatası verıyor cozumunu bılen varmı .. ?[signature][hline]Darug lvl 16 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 version 1.1.0(4044) Test 9[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 FP linkini veremem,cunku log in olman gerek,log in olmak icinde 8 dolar odemen gerek...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sıcak su koyun sinir stress olduk iyice.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 patchi indirebilmek için şu an mutlaka üye mi olmak gerekiyor yoksa torrent yardımıyla dışarıdan da indirebilir miyiz?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 torrent e cıkarsın biri indirirsiniz.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aaa,ben yeni fark ettim.benim paladinim gitmiyor ^_^. go desire go.FP den uyelik alanlarin karakterleri OB da aktariliyormus.super oldu bu :)[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dreamfury, 08 Kasım 2004 03:00 tarihinde demiş ki: FP linkini veremem,cunku log in olman gerek,log in olmak icinde 8 dolar odemen gerek... Gerek kalmadı buldum..Saol[signature][hline]Darug lvl 16 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dartagnan_DS, 08 Kasım 2004 03:15 tarihinde demiş ki: said: Dreamfury, 08 Kasım 2004 03:00 tarihinde demiş ki: FP linkini veremem,cunku log in olman gerek,log in olmak icinde 8 dolar odemen gerek... Gerek kalmadı buldum..Saol zaten oyle cok kasmana gerek yok,ben uye degilken arkadasimdan rica ettim onun accountiyla log olup download u baslattim.iyi de simdi benim accountimi sana vermemi bekleme.tripler gereksiz.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... World Of Warcraft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya yok tmm sakın ol ben 10 15 tane acc aldım da oradakı lınk ı bulamamıstım.. Daha dogrusu aramamıstım..Torrentlerle cektıgım oyun versıyonu su ana kadar ısımızı goruyodu..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 neden 10-15 tane account alma gereksinimi duydun?sadece meraktan soruyorum...O_O[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... World Of Warcraft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yaf yarın eu closed beta clienti baştan indirticekler. Bi de open beta da arkadaşlarla oynamak için kasacaz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dreamfury, 08 Kasım 2004 03:20 tarihinde demiş ki: neden 10-15 tane account alma gereksinimi duydun?sadece meraktan soruyorum...O_O Cafe sahıbıyım musterılere aldım.. :)[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ihtiyacı olanlar için patch torrenti: http://members.lycos.co.uk/gfraizer8/WoW-1.0.1-to-1.1.0-enUS-patch.torrent[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İhtiyacı olanlar için direct linki http://www.0sanity.com/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=5[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 "tripler gereksiz." lol ne demesini bekliyordun düzgün bir cevap vermiş[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ufff ama nasıl yaa!şimdi 1.0 patchi lazım?!? nasıl bulacağım onu[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 herkese iyi geceler bana beklemek icin neden kalmadi huzurlu bir sekilde uyuycam. Not:allah oyuna giripte low level questleri yapcaklara sabir versin,cok kisi oyunu birakicak o questlerde bakin goruceksiniz :) , stress de bile o kadar camp lanmistiki moblar ve o kadar yavas spawn oluyorlardi ki,OB de nasil olur bilemiyorum,x3 player hepsi ayni level range!!ARGHH[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... World Of Warcraft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 gir mavi cadırda yat diger tayfa devam sarkılar sölicez kahve içerek sosis yiyerek..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İi geceler Dream...Uff ben dandik korsan serverlerde vakit geçirecem gelene kadar beta,gelin oynayalım hadi..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sistemi check ettiği kısımı yanıltmanın bir yolu var mı ?[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar