Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sign up serveri sanırım göçtü...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kampta kimse kaldı mı...?Kalmadı sanırım...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 seni slow poke seni =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Alla aşkına kimsede boş acc yok mu?[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 olsa can kurban :)[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kimsede 2 account yaratacak kadar sabır olduğunu anmıyorum.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ...Ben böle signup serveri yapan Blizzi...Gelmiş ve geçmiş oyunlarını...Hepsinii...Çok seviyorum...Ama acc alamıyorum![signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 clienti cekiyorum bisekilde accda bulurnur herhalde ne biicim "open" betaysa artik bu
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende client var acc yok :([signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya acc ekranina geldim security check seyini dogru yazamiom lol gozleri bozduk herhalde hep yanlis bu dio
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 şu an kaç kişi abanıodur çok merak ettim horde gibin böle f5 f5 f5 f5 f5[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 :D GEd de oralara gelebildiğine dua etmioda :D her nese oraya geldiysen artık acc açarsın..[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla amerika falan olcakti dimi ya adres ben yazdim valla almanya cok yavas ama site security checkdeki sayilar degistide gecebildim orayi
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Lütfen,lütfen acc alabilen biri bana açabilir mi?Clientim var ama accım yok deliricem...Rahat açabilecek konuma geldiğinde açabilenlerden biri bana açarsa çok sevinirim... Freya The Great Dilenci....[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 step 3 te kaldi oyle hala waiting cvp gelmedi hehe
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Uff çok sıkıcı yaa...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben bu oyunu 64 mb ekran karti 512 ram le oynayabilirmiyim acep? bosuna cekmiyimmde
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oynarsın hemde babalar gibi..Ama accın olacak di mi ama..[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Her neyse bende gidiyorum,eğer biri fazladan benim için acc alırsa çok sevinir onu baba bilirim...Mail adresim aşağıda geçmektedir... [email protected][signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 muahehah madem isyanlardayız koyalım resmimizi, adet yerini bulsun :)
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Olay budur...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Fable Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende fazladan bir acc var ama bizim tayfadan herkezin alıp alamadıgına balı fazla olup olmadıgı. eger herkez almışsa sizden birine yollarım..........hala arada bakıyorum acc alma fırsatı dogarsa bikaçtane daha alıp dagıtmaya çalışıcam [Bu mesaj Kaa tarafından 09 Kasım 2004 07:32 tarihinde değiştirilmiştir]
mikado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yokmu bana bu yeni client icindeki wtf dosyasindaki realmlist adresini verecek v2 ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com bu ama bende giremiyorum karakter yaratıyorum şu ilerleme ekranı çıkıyor pc kendi kendine kapatıyor wowu ilginç
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 of va cok pis patladı hala acc alabilme sansı varmı?varsa kırcam okulu onu denicem
Öne çıkan mesajlar