Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seni slow poke seni =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Kimsede 2 account yaratacak kadar sabır olduğunu anmıyorum.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
şu an kaç kişi abanıodur çok merak ettim
horde gibin böle f5 f5 f5 f5 f5[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Mesaj tarihi:
valla amerika falan olcakti dimi ya adres
ben yazdim valla almanya
cok yavas ama site
security checkdeki sayilar degistide gecebildim orayi
Mesaj tarihi:
Lütfen,lütfen acc alabilen biri bana açabilir mi?Clientim var ama accım yok deliricem...Rahat açabilecek konuma geldiğinde açabilenlerden biri bana açarsa çok sevinirim...

Freya The Great Dilenci....[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Mesaj tarihi:
bende fazladan bir acc var ama bizim tayfadan herkezin alıp alamadıgına balı fazla olup olmadıgı. eger herkez almışsa sizden birine yollarım..........hala arada bakıyorum acc alma fırsatı dogarsa bikaçtane daha alıp dagıtmaya çalışıcam

[Bu mesaj Kaa tarafından 09 Kasım 2004 07:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...