Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya link açılmıştı exiting user misin yeni mi kayıt olacaksın falan diye soru sonra lisansa I agree dediğimde 404 aldım ve bi daha giremedim oraya[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bana da aynisi oldu ;([signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 uyanik arkadaslar msndeyiz bekleriz [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Geldi, reload hemen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Şu an kayıt oldum galiba[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Giremiyorsanız bana hemen e-mail, account name verin açayım size de, 2 tane açtım kafama göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben en son adımda "Complete" dediğimde 404 veriyor ama acc u falan yarattı sanırım sorun çıkmaz. Aynı zamanda downloader ı içinde 404 veriyor downloader ini başka nereden bulabilirim ? Ancak iner zaten :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya bişe sorim hemen.Bende 12 versiyon yüklü ve kayıt felan da tamamladım ama 3 gündür giremiyorum server bulamıyo sanırım.Acount dan şüpelendim önce ama siteye girdiğimde acount un doğru oldunu gördüm.12 versiyonu yükleyince server ı otamatik bulması gerekmiyomu? Bulması icin ayrı bir dosyamı yüklemeliyim acaba? Bilgilerinize duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eğer Step 6 sayfasını gördüysen sorun yok.. 404 veren sayfa zaten getting started sayfası olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet step 6 yı gördüm belkide ilk ben gördüm çok komikti tüm bilgilerimi bi notepad e yazmıştım zaten oradan c/p yaptım :) Ancak oyunun downloaderini nereden bulacağım ben ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Gene uçtu signup server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: CraftedbyMalibu, 09 Kasım 2004 05:25 tarihinde demiş ki: Evet step 6 yı gördüm belkide ilk ben gördüm çok komikti tüm bilgilerimi bi notepad e yazmıştım zaten oradan c/p yaptım :) Ancak oyunun downloaderini nereden bulacağım ben ? http://www.battle.net/downloads/WoW-1.1.0-Installer_Downloader-enUS.exe [Bu mesaj OffChu tarafından 09 Kasım 2004 05:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 [email protected] a alabilirmi birisi accnema ve pass farketmez bende 4. stepi geçmiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eternal, diğer kampçılar aloo? Sesiniz çıkmıyor ne oldu? Oyunu da neredesin, birisi CD'ye çekip versin boşuna kasma 3 gb download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ACC lar elimizde baltalar belimizdee Biz Gideriz BETAYA ey BETAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 neyse bidahakini beklicez sanırım geç davrandıgım için alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Geldi gene server! Asılın bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya 12 versiyon kurulu oldugu halde serverları göremiyom delircem yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayırlı olsun.Aldık Account. Getirin tulumu yatıcam ulen ![signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 haydaa hangi sayfada account creation ?[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hehe herkese hayirli olsun, ben de aldim 2 tane 3. icin biraz daha buralardayim. *!site acilana kadar odun buliyim bari der, kaybolur*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Umarım bu Downloader in resume özelliği vardır ? Yoksa geçmiş olsun bana başlamadan biter bu oaly benim için. Ankarada birinden bulamazsam tabii ki :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 signup.worldofwarcraft.com arcane, suan kapali arada aciyolar.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 09 Kasım 2004 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ankara'da patch'den sonra ben CD'ye yazacam merak etmeyin... Sorun çıkmazsa wtf dosyasını değiştirip girersiniz. Ama uyarayım, ayağınıza getirmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tanıdığın falan bi cafe varsa oraya bırakırsın isteyen oradan çektirir. İstanbulda öle yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar