Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya link açılmıştı exiting user misin yeni mi kayıt olacaksın falan diye soru sonra lisansa I agree dediğimde 404 aldım ve bi daha giremedim oraya[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
Ben en son adımda "Complete" dediğimde 404 veriyor ama acc u falan yarattı sanırım sorun çıkmaz. Aynı zamanda downloader ı içinde 404 veriyor downloader ini başka nereden bulabilirim ? Ancak iner zaten :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
Ya bişe sorim hemen.Bende 12 versiyon yüklü ve kayıt felan da tamamladım ama 3 gündür giremiyorum server bulamıyo sanırım.Acount dan şüpelendim önce ama siteye girdiğimde acount un doğru oldunu gördüm.12 versiyonu yükleyince server ı otamatik bulması gerekmiyomu? Bulması icin ayrı bir dosyamı yüklemeliyim acaba? Bilgilerinize duyrulur
Mesaj tarihi:
Evet step 6 yı gördüm belkide ilk ben gördüm çok komikti tüm bilgilerimi bi notepad e yazmıştım zaten oradan c/p yaptım :)
Ancak oyunun downloaderini nereden bulacağım ben ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
hehe herkese hayirli olsun, ben de aldim 2 tane 3. icin biraz daha buralardayim.
*!site acilana kadar odun buliyim bari der, kaybolur*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
Umarım bu Downloader in resume özelliği vardır ? Yoksa geçmiş olsun bana başlamadan biter bu oaly benim için.

Ankarada birinden bulamazsam tabii ki :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
tanıdığın falan bi cafe varsa oraya bırakırsın isteyen oradan çektirir. İstanbulda öle yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Charles Rhadamantis
  • Yeni Oluştur...