Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 evde ubuntu kullanıyorum sırf kırekli windozla uğraşmamak için de adobe uygulamalarını kullanamamak baydı. dibine vuracam kırekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 @Mr_Hand ben bilmiyorum linux çok uzun süreli kullanmadım internette dolaşmada bazı verileri acmada sıkıntı yaşatıyorsa adobe eksikliği neden ubuntuda ısrar ediyorsun ki ... linux daha iyi diyorlar ama herkes win kullanıyor TUHAFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ya ıncık cıncık scriptlerle vs. uğraşmak zorunda kalıyosun illa ki. Şimdiye kadar hiç bi zaman Windows'taki gibi yükleme sonrası iki program, bi codec indirip, en fazla 3-5 "next" diyip, .mkv izlemeye başlayacak şekilde bodos kullanamadım herhangi bi linuxu. İlla uğraşman gereken bi cinslik çıkıyo alakalı/alakasız. Bi de Photoshop ve Lightroom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ilaçlının nesiyle uğraşmak istemedin babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ya olm update edersin ilaç gider, abuk subuk rootkit çıkar bilmemne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 knoxville said: ilaçlının nesiyle uğraşmak istemedin babuş Bi de hayatta mısın lan sen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yaşıyorum dskfjsk hacı rootkit falan dinlemeden loader'a götü dayıycan. en sağlam çalışan o. genuine dalgasına gelen updateleri seçmiyor bi de çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Windows 8 ile start menunun gereksiz olduğunu anladık. Süper işletim sistemi. Kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Borastus said: bu ay başlat düğmesi ekleniyor 8.1 ile 8.1de başlat dügmesi var da, yine metro açılıyor. bi program vardı düğmeyi geri getiren onun gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben iyicene alıştım win 8 e.Başlat menüsünü de aramıyorum eskisi gibi.Win+q ve win+c tuş kombinasyonları yetiyor. SSD ile deli performanslı oluyor.Yeni task manager için bile win 8 e geçilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar