tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 diaboliq said: nickine baktığımda eylül sonuna doğru futbol bölümünden banlanıcak mışsın gibi geliyo. hoşgeldin. Anne gs, baba fb, çocukların bjk olduğu bir evde büyüdüm ben. Herkes gider ben kalırım. Hoşbuldum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 valla ben ultimatr.com diye bir site vardı bir zamanlar ordan beri ara ara muhabbetler turp sıkıyorum arada ... :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 tambjk said: elesso said: ultima online forumundan siyaset meydanına dönüşüverdi nasıl oldu anlamadım asdf Oyun oynamak asosyallik, bağımlılık, afyon gibi görülsede, özellikle kaliteli mmorpg oynayarak büyüyen neslin diğerlerine göre toplumsal olaylara karşı çok daha bilinçli, ne istediğini bilip kendini keşfetmiş, oynamayanlara göre çok daha sosyal ve çokyönlü, özgürlükçü olduğunu düşünüyorum. Bu nesil büyüyünce de siyaset kaçınılmaz oluyor :) bu yargıya nasıl vardın bilmiyorum.. Ama mmo basından kalkmayan insanların cumle kuramaz durama geldiklerini goruyorum. Kekeme gibi konusuyorlar.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hoşgeldin pampa, çak bi beşlik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.