Slaither Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Selam Arkadaşlar, Tremor games isimli bir site buldum, bilenleriniz vardır elbet ama kolpa bir site olmadığı için tanıtmak istedim. Bazı reklamlara tıklayarak, video izleyerek veya survey doldurarak puan kazanıyoruz ve bu puanlarla steam oyunlarına ücretsiz sahip olabiliyoruz, site gerçekten çalışıyor. sabah üye oldum sadece arada bir girerek şimdiden 500-600 coin kazandım. Beni refer etmek isterseniz link http://www.tremorgames.com/?ref=108700 İstemezsenizde üyelik için canınız sağolsun linki :) http://www.tremorgames.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bakındım biraz legit denmiş. peki ücretsiz steam oyunları ne oluyor, yani para biriktirip sonra o para ile istediğimizi mi satın alıyoruz yoksa onların bir listesi var da o listeden mi seçiyoruz, ya da random iğrenç bir şeyler mi veriyor site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 napıyosun olm kimle konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sabonis said: bakındım biraz legit denmiş. peki ücretsiz steam oyunları ne oluyor, yani para biriktirip sonra o para ile istediğimizi mi satın alıyoruz yoksa onların bir listesi var da o listeden mi seçiyoruz, ya da random iğrenç bir şeyler mi veriyor site? evet legit, coin birikince sitedeki mevcut onlarca oyunu coinlerle ücretsiz alıyorsunuz. Tremor rewards kısmından bir ss aldım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Pyramid scheme gibi bir şey mi, ne kadar refer edersen o kadar oyun alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 humble bundle falan 1 dolar alıp böyle ad parası kazanmak AMAN TANRIM NASIL DAHA ÖNCE DÜŞÜNEMEDİK BU FİKRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 oyun olarak koyduklarını gördüğüm anda ben de onu düşündüm ya. 5 dolara oyun al 50 dolarlık ad izletip, müşteriye "beleşe oyun kazandın lan huehue" çek. 45 doları cebe indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar