BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 selam, recuva ile tarattığım SD kartta silinmiş olan dosyalar görünüyor ama "unrecoverable" diyor üzerine veri yazılmış diyor recuva değil e başka programla deneyeyim diyorum şansımı ama hangisiyle iyi sonuç alırım bilemedim googleda aramalarım devam diyor ama hızlı bir cevap alabilirsem buradan çok çok iyi olur teşekkrüler sevişmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ama niye konu dışı?.. özrü dielrim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Filescravenger (?) kullaniyorum . Memnunum. Ama ustune dosya yazildi diyorsa kurtulacagini zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 hangisi en iyi recovery programı abi şimdi? yanlış diske format atıp üstüne windows da kurdum da recuva, active undelete, filescavenger, testdisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Testdisk ftw yalniz dikkatli olmak gerekiyor. Daha once hic yapmadiysan bi tutorial falan bak testdisk icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Kurtarmak istediğin verinin üzerine başka bir veri yazıldıysa software ile çok başarılı sonuç alamazsın. Ya sadece isimleri gözükür yada yarım yamalak kurtarma yapar. Bu tarz verileri fiziki müdahale-kimyasal maddeler kullanarak kurtarıyorlar diye biliyorum. Yani sıradan veriler için başvurulacak bir yöntem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 önce recuvayla bi deep scan ettim yarıda kestim. baya resim kurtarıyo. önemli resimlerdi recuvadan sonra testdiskle de yapıcam üzerine sadece windows7 kuruldu başka veri yazılmadı. umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 İşte üzerine bir veri gelmediyse eğer aşağı yukarı hepsi aynı işi yapıyor zaten. Birinin daha çok fonksiyonu var diğerinin yok. Hepsi aynı mantık ile çalışıyor. Kolay olanları zaten hepsi kurtarıyor, paralı prolar biraz daha fazla kurtarıyor. Veri yazılmış olanı zaten hiç biri kurtaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar