Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakedi nin hastaligi-durumu hakkinda bilgisi olan??

beefsteak

Öne çıkan mesajlar

ah en son saygi duydugumuz kara kedinin rahatsizligi sebebiyle bir miktar mesgul olacagini ogrenmistik..bir kac gundur acikcasi bir bilgilendirme olmadi..acaba kendilerinin nasil oldugu konusunda bilgisi olan arkadaslar bu bilgileri bizimle paylasabilirler mi..merak ettim de kendilerini..

sayki sevki ve kimse ozel hayat demesin madem ki ucundan kiyisindan biz bir aileyiz ..merak ederiz...
Sosyal ağlarda paylaş

bi an düşünmedim değil.
sonuçta o topici de uplayabilirdi.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 08 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
Moderatörlük vermez topic açmayla kasma arkadaşım...

moderatorluk??ben??sizi sadece kinasam yeterli olurmu acaba..

sayki sevki ve ben doktorum hastalarimi merak etmek de acikcasi gayet normal bisi benim icin.her ne kadar kendileri hastam olmasa da ucundan ilgilendirir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 08 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
balon gibi şişiyomuş...geçmiş olsun umarız çabuk döner..

yok artık şişmiyor... daha iyi. sadece neden şiştiğini araştırıyorlar..[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birincisi daha önce konu açıldı adam bildirdi halii falan,dedi orda giremiyorum internete diye. İkincisi o topiğe yazabilirdi noldu diye. üçüncüsü böyle topic mi açılır ya? Başbakana mektup yazar gibi? Karakedi yönetici olmasa genede açarmıydın bu konuyu merak ediyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Aralık 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1)Açardı tabi niye açmasın?
2)Möderator olunca bi tarafın tavanamı değiyor?Yetkiliye burda yağ çekince boyun mu uzunyor?hayır ozaman bu yaptığında çıkar aramanı senin sensible olmana veriyorum
3)Biraz insan olalım lutfen..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

ailemizin doktoru qui nerde ?
teşhisi koysun hemen
karakediye acil şifalar

sensible sende fesatlığın sınırlarını zorluyosun helal olsun[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

genelde öyle balon gibi şişen insanlar topik açmazlar. Karakediyi ayrı bir tebrik etmek lazıım sorumluluğundan dolayı.
bi de öyle bir topic olmasa karakedinin hastalandığını nereden bilicez??
yönetici yağlamak nasıl bir mantıktır???? bazen komplo teorileri kendileriin aşabiliyor[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 08 Aralık 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
Ya birincisi daha önce konu açıldı adam bildirdi halii falan,dedi orda giremiyorum internete diye. İkincisi o topiğe yazabilirdi noldu diye. üçüncüsü böyle topic mi açılır ya? Başbakana mektup yazar gibi? Karakedi yönetici olmasa genede açarmıydın bu konuyu merak ediyorum
katılıyorum. beefsteak denen arkadaş karakedi yi acaba ne kadar zamandır tanıyo? ne kadar muhabbeti war? kendisinin sağlık durumu hakkında endişe edicek kadar mı? bu kadar yakın olsaydı 5dk lık bi telefon görüşmesiyle durumunu soramaz mıydı?

ha ama amacın moderatörlük almak olduğunu hiç düşünmüyorum, öle saçma bişe düşünülmüş olamaz yani de hani belki forumda aktif gözükmek falan olabilir

yani tamam paticiğin eski üyelerinden olan, weya bu kişilerle sıkı muhabbeti olan kişiler böle muhabbet açsalar bişe demem de bu durum pek öyle görünmüyo ilk msjdan anlaşıldığı kadarıyla

belki böle bi msj atmam size saçma geliyo olabilir ama bu olaya benzer olaylar gözüme çarpıyo paticikte bazen. bu yüzden fikrimi belirtiyim dedim. ayrıca bu yönde düşünen tek kişi ben deilim bunu da söylemeden geçmiyim[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 08 Aralık 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hadi taşlaylaım beefsteakı bi hatır sordu die..Vurun kafasına vurun,ama sonra sakın gelmeyin nerde insanlık diye..
[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

[Bu mesaj Suark tarafından 08 Aralık 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beefsteak, 08 Aralık 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
sayki sevki ve kimse ozel hayat demesin madem ki ucundan kiyisindan biz bir aileyiz ..merak ederiz...

bu size birşey ifade etmiyo sanırım ? bence iyi niyetle sormuş illa saldıracak yer arıyosunuz yani[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 08 Aralık 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sormasının nedeni sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ?
sonuçta güzel bi davranışta bulunmuş bence arkadaş. forumlardaki önemli bi insanın rahatsızlığının ciddi olup olmadığını merak etmiş. bi insanın sağlığını merak etmek için onu çok iyi tanımak yada samimi arkadaş olmak gerektiğini sanmıyorum, sadece mesajlarını okuyup sempati duymak yeterli. herşeyin altında kötü nedenler aramayın bence. illa arıycaksanız kendi davranışlarınızda arayın.[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 08 Aralık 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj tunca tarafından 08 Aralık 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 08 Aralık 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
hadi taşlaylaım beefsteakı bi hatır sordu die..Vurun kafasına vurun,ama sonra sakın gelmeyin nerde insanlık diye..

Şuna +1 diyorum.

Böyle saçma bir çıkış olamaz. Aklınızı başınıza devşirip paticik hakkında "bir aile" tanımlaması yaptığımızı hatırlayın bence.

Beef'in amacını kendinden başka kimse bilemez, ama onu bu şekilde suçlamak, küçük düşürücü mesajlar atmak da kimsenin haddine değil.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...