Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 internette copyright'ı olmayan tüm içeriklerin izinsiz kullanım hakkı vardır diye biliyorum. atıyorum adriana lima'nın internetetki fotolarını alıp adrianalima.com açıp orda yayınlayabiliyo myuuz mesala? ya da atıyorum adamın biri kitap yapmış derleme.başarı hikayelerini derlemiş diyelim. biz bunları kullanıp aynısının kitabını ya da sitesini açsak, bu derleyen kişinin bize karşı bir yaptırımı olabilir mi? (yani o benim kitabımdan alıntı falan gibi) çünkü adamın derlediği tüm bilgi zaten internette var. bilişim suçlarına mı giriyo bu olar bir de elektronik bir ortamda ise? bilen avukat ve şirket çalışanlarını topice çağırıyorum plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ee çüş suç tabi ahahaha izinsiz ve telifsiz yayınlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hatırladıgım kadarıyla o "r" recistırıd kopirayt işaretinin bi olayı yok. registırlamadıkça yani. o sadece orda "bak hmmm böle bi korumam var heeee" demek için. yani koymasanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.youngry.com/wp-content/uploads/Screen-Shot-2013-02-28-at-9.03.53-AM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sen koy, bisey olucagi varsa uyari gelir. nerden aldigini, kimin oldugunu her turlu yaz ama, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Oteli komple internetten indirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Telif hakkı olan şeyleri hak sahibinden izinsiz kullanamazsın. Birilerinin hikayelerini derleyen kişiye hikaye sahibi izin verir, adam kullanır. O adam kullandıktan sonra oluşturulan eserin de telifi olur. Yani "bu icat internette anonim olarak var ben bunu izinsiz kullanırım" gibi bir olay yok. Telif hakkı olan şeyleri izinsiz dağıtmak da kullanmak da suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sanırım iyi anlatamadım olayı. fin'in de bu aralar beyin dalgalarında sorun var sanırım tamamen ters anlıyor copyright olanları sormuyorum zaten. verdiğim örnekteki gibi mesala adam başarılı iş hikayelerini internetten sağdan soldan topladı kitap yaptı. derleyen ismail kükürt diye. sen de gittin aynı içerikte site açtın bitane. adam diyoki e kardeşim aynı içeriği yapmışın. sen de diyosunki internetten buldum. sonuçta bunun herhangi bi kanıtı falan var mı? herif araya çakal gibi cümleler yerleştirmediyse falan taib. aquilanın dediği olur en fazla heralde. ilk uyarı, sonra yaptırım oluyor diye biliyorum ben de. + hangi resimlerin copyright olduğunu nerden bilebiliriz mesala? dediğim gib ialdım açtım adriannın resimleriyle site. heryerde resmi var ztaen kadının vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.socialmediaexaminer.com/copyright-fair-use-and-how-it-works-for-online-images/ http://www.techsoup.org/support/articles-and-how-tos/finding-and-using-images-from-the-web http://www.htmlgoodies.com/beyond/reference/article.php/3472671/Copyright-Questions-and-Answers.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Esas kaynağa indiğin sürece sıkıntı yok. Ama söylediğin çok spesifik bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Killer said: copyright olanları sormuyorum zaten. verdiğim örnekteki gibi mesala adam başarılı iş hikayelerini internetten sağdan soldan topladı kitap yaptı. derleyen ismail kükürt diye. sen de gittin aynı içerikte site açtın bitane. adam diyoki e kardeşim aynı içeriği yapmışın. sen de diyosunki internetten buldum. Şimdi aynı içerik derken adamın kitapta kullandığını söylüyorsan telif hakkı olur. Kitap yayınlanmadan hikaye sahiplerinden izin alınmıştır. Verdiğin örneği kullanırsak bir adamın başarı hikayesini internetten okuman onu kullanabileceğin manasına gelmiyor. Normal şartlar altında o yazıyı yazandan hikayenin sahibine kadar izin almış olman gerekiyor. Şayet hikaye sahibi kullanıma açık hale getirmişse kitapda geçse de kullanabilirsin. Ama kar amacı gütmüyorsa genelde pek sallayan olmaz. Uyarmak gibi bi yükümlülükleri yok o sadece iyi niyet. Bakın kalıdırın bu içeriği demek adamların insiyatifi. Misal bi mp3 koyarsan seni uyarmaksınız hakkında dava açabilirler. Zira sen o mp3 ü koymadan önce telif hakkı var mı diye bakmakla yükümlü oluyorsun. Bu telif haklarının tonla zerzevatı, kanunu var. Sen yapmaya niyetli olduğun şey konusnda bi bak kanunlara sonradan başın ağrımasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 anladım şimdi eyvz. ty all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 çinliler telif hakkı ne la gö.ünüzden uydurmayın diyor, kimsede bi şey diyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 o yüzden mi Casio saat Qasio, adidas da abidas diye satılıyor? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 dedigin gibi olanlarda var, birebir üstündeki cizige kadar aynı yaptıklarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Lan bi de otelim var diye geziyo Bole bole zengin oluyo demek millet Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sakız ettiniz otel muhabbetini ne alakası var mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 senin otelinmi var? şiiii:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 otelciler forumu gibi bi bende yok galba otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Çinliler LoL'ü bile kopyalıyor. Orası bambaşka bir diyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yasağın taraftarı çok olur. fazla sorma. adam interneti indexliyip satıyor google diyoruz. ya da arşiv yapıyor japonlar. 2009 mart ayı paticiği orada. sen spesifik olarak bir şeyden para kazanacaksan onu iyi araştır. bu konuda kukuki boşluklar var. ayrıca korsan partisi gibi alayına gider çeken düşünce akımları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yarın öbürgün bişey yaparız gg olmayalım diye didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar