GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 edit: konuyu açıklayan kepsi de koyim http://i.imgur.com/uOvKhVt.jpg http://i.imgur.com/TjbHwTR.jpg where is your god now muslims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Şu kepsin pazarlamasını doğru yapabilirsen, ülkedeki herhangi bir bakana kamuoyu açıklaması yaptırabilirsin. O derecede hassas herifler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bacon koyma olayi ayip tabi. Ama hijyeni kosullardan bakildiginda gida maddesi. Yani bacon koymak pisletmiyo yiyecekleri. Patateslere gelince. Herhangi bir McDonalds calisani yada pizza hut calisani o patateslerin ne kosullarda üretildigini söyleyemez. Bu McDonald's ile üretici firma arasinda kalir. Restaurant'taki iscilere seflere aciklanmaz. Onlar sadece nasil pisirilip hazirlanmasi gerektigini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bi de doğru mu değil mi kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 moriarty said: bi de doğru mu değil mi kim bilir forçan morçan adam koyuyordur ben de koyun eti sevmeyen arkadaşlarıma bazen yedirip KOYUN ETİYDİ O diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 domuz eti olduğunu anlamak pek zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ama iyi yönden bakmak lazım BELEŞTEN EKSTRA MALZEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 benimde sana yolladığım pizza aslında, big sausage pizzaydı zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 GwindonSurion said: moriarty said: bi de doğru mu değil mi kim bilir forçan morçan adam koyuyordur ben de koyun eti sevmeyen arkadaşlarıma bazen yedirip KOYUN ETİYDİ O diyorum evet aynı seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 moriarty said: benimde sana yolladığım pizza aslında, big sausage pizzaydı zaa. sen bana party bucket yolladın eheh ama sende yediğim pizzaya ne koydun bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bck said: evet aynı seyler.. aynı şey olmadığını biliyorum belirtmene sevindim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 GwindonSurion said: moriarty said: benimde sana yolladığım pizza aslında, big sausage pizzaydı zaa. sen bana party bucket yolladın eheh ama sende yediğim pizzaya ne koydun bilmiyorum party bucket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://moonbattery.com/islamic-rage-boy-bacon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://i.imgur.com/jwS6KPK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bacon cheese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Domuz kendi pisligini yiyomus. Eti ölmeden kurtlaniyomus bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hıyar mı alanlar bacon koyunca görmuyoralr mı koskoca burger de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Adam bacon nedir bilmiyorki. Et der gecer gorse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bana da gıcıklığına koysalar da mis gibi bacon yesem anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bacon dediğin şey iğrenç bi kokusu var abi. farkediliyor hayvan gibi. benim gibi pastırma bile sevmeyen insanlar dikkat eder ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kek çok şey kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bacon is overrated. Pastırma yiyin. Çemenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar