Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu aralar dersler död gibi (aslında bu ara 2 yılı filan kapsıyor), resmimi çizimlerimi filan da seviyor herkeşler. şu an böyle bir fikir geçti aklımdan, güzel sanatlar filan okumak üzerine. yalnız güzel sanatlar nedir, ne değildir, hangi mesleklere köprüdür, şeftali midir, yenir mi? para para para yani.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Oku gır Mımar Sınan'a orda bı guzel teknık çızım bılmem ne gor :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hangisi gusel deilki?_ Bana bi kere bi gusel sanatlar fakultesınde "çıplak hibino modeli" işini verdiler.3 saat modellik yaptım.[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Saeros, 08 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: ..hangi mesleklere köprüdür?... para para para yani. [signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Tabi secım senın çızımlerının de cok guzel olmasına gerek yok cunku orda hakkaten saglam ogretıyorlar soyle mesela bır yere oturdugunda dırek kagıt kalem alsan ne gorduysen kafanda analiz etmeden çızebılıyosun aslında pek tavsıye etmem Guzel Sanatları ama işinde cok çalışırsan guzel eserler verebılırsın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hımm ilginç soru.bana hibino olmak güzel sanatlara kopru oldu.sende diosunki guzelsanatlar neye kopru olcak.hımm 2. bi koprumu var?[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Saeros, 08 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: para para para yani. sanat aşkın gözlerimi yaşarttı valla:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hibino, kırk yılın başı topic açtım birşeyi merak edip. nickini başka topic'lerde sergileyebilirsen mutlu mesut olurum baya. borbag, çizmeyi, karakalemi filan gerçekten çok seviyorum. ama parasız olmuyor malesef. geleceği düşünmek lazım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Aralık 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Aslında dusundum de oku Guzel sanatlar cunku gercekten çok begenlırse yaptıgın ısler mesela bı tuğra yazarsın sergıleyıp sattıgında 5 mılyar dırek mesela oyle yaparlar derste yaptırılan guzel şeylerı satarlar dırek 2,3 mılyara sen mezun olduktan sonra yaparsan bu ısın devamını para makınesı olursun eger olaya para yonunden bakarsan..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 saeros haklısın özür[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | muebbet muhabbet için Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Ruby_DraGon, 08 Aralık 2004 21:45 tarihinde demiş ki: ..tuğra yazarsın..tuğra?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Aralık 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 resim,müzik,heykel zart zurt çekebileceksen hergün git yani. yapmak dışında sevmelisinde..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 85) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Saeros, 08 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: bu aralar dersler död gibi (aslında bu ara 2 yılı filan kapsıyor), resmimi çizimlerimi filan da seviyor herkeşler. şu an böyle bir fikir geçti aklımdan, güzel sanatlar filan okumak üzerine. yalnız güzel sanatlar nedir, ne değildir, hangi mesleklere köprüdür, şeftali midir, yenir mi? para para para yani. Turkıyede guzel sanatlara verılen değer aşikar..Ama umıdını umudunu da kırmak ıstemem lakın her zorluga gogus gererım dıyorsan yol senın ve acık olsun dıleklerımı sunarım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 aslına bakarsan karakalem yapabilmek için herşeyi yapabilirim valla yeteneğinin değerini bil. ya sevdiğin işi yapacaksın ama finansal olarak pek mutlu olamayacaksın(ki bu kesin değil ressam olup da zengin olan bir yığın adam var) ya da sevmediğin bir işi söylene söylene hayatın boyunca yapacaksın para nispeten daha garanti senin bileceğin iş not: sadece ironik buldum para işini, yoksa parasız olmuyo biliyorum[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 boşver . adam gibi öss calış yüksek biyeri tuttur mühendislil vs öle para kazan. bıktırdılar 2 ayda beni.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Borbag, 08 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki: aslına bakarsan karakalem yapabilmek için herşeyi yapabilirim valla yeteneğinin değerini bil. ya sevdiğin işi yapacaksın ama finansal olarak pek mutlu olamayacaksın(ki bu kesin değil ressam olup da zengin olan bir yığın adam var) ya da sevmediğin bir işi söylene söylene hayatın boyunca yapacaksın para nispeten daha garanti senin bileceğin iş not: sadece ironik buldum para işini, yoksa parasız olmuyo biliyorum Sn Borbag bende cızerdım bır zamanlar artık kalem bıle almıyorum elıme cunkı anlamı yok bu dunyada bu ısın anlamını cok az kısı bılıyor...Ve benım boyun egıcek durumum yok kurt gıbı geldım kurt gıbı gıderım mantalıtesı ıle yasadıgım ıcın kendı kanaatım bu...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Saeros, Şu an okuduğun fakülte varsa, bence oku bitir. Ya da düzgün bir yere gir bitir. Sonra güzel sanatlara gideceksen gidersin, kabiliyet yaşla kaçışan bir şey değildir. Ama ciddi bir fakülte okumak işi gayet de yaşla ilgili. Ayrıca dışarıda kurslara giderek sanatsal kabiliyet gelişir, ama kursa giderek doktor, mühendis, iktisatçı, vs olunmaz. Benim de hayat ideallerimden biri Bolu Mengende Aşçılık bölümüne gitmekti, ailem "Saçmalama kendine gel" deyip yollamadı. Benim de içimde kaldı ama yine aynı karar aşamasında olsam yine gider iktisat okurum. Bir de bir düşüncem, bence insan sevdiği şeyi meslek olarak yapmamalı. İşkence halini aldığını farkettim, sevdiğin bir şeyi zorunlu olarak yapmanın. Edik: Ediklemek istedim, eksik geldi. Demek istediğim git sevmediğin iş yap demek değil. Gidip hobi olarak yapacağın bir şeyi, iş olarak yapmak mesela. Demek istediğim bu. Yanlış anlaşılmasın. [signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 08 Aralık 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 saeros kasma senden cacık olmaz o konuda.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sanki adam geldi sergimi filan gezdi ya. pastırma. neyse. şimdilik meslek olarak klasik birşey seçmeyi düşünüyorum üniversitede, psikoloji ya da hukuk filan okurum. yanında da hobi olarak resim ile uğraşırım heralde. sağolun cevaplar için.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar