DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dolar artacak mı dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Dolarda hızlı bir yükseliş olmasada yavaş seyirlerle artabilir. Zaten altın düşüş seyrine devam ederse doların yukarı doğru hareket etmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bi kişi daha artar desin mantıklı bi şekilde, yüklü alım yapıcam yarım saat içinde aslında bana şey lazım, 6 ay sonra dolar şimdikinden daha yüksek olur mu? kesinse hiç beklemeden alıcam 3-5 oynaması o kadar önemli değil kısa vadede. aslında önemli tabii daha düşükten kapatsam fena olmaz ama 6 ayda zarar etmemem lazım dolar lazım olacak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Dolar 6 ay sonra şuanki fiyatından düşük olabilir, kısa vadeli yatırım için şuan dolar mantıklı. Fakat bu mantık maksimum 1.5 haftaya kadar geçerli. Dolar bu süreçte yükselişe geçer ise 1.5-2 hafta sonra mutlaka şuanki fiyatından daha düşüğüne gerileyecektir. Bugün ve yarını bekleyip, altını takip etmeni öneririm. Altın düşüş seyrini kararlılıkla sürdürebilirse, yüklü bir yatırım ile düşük fiyattan altına yatırım yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 6 ay sonra usd 2 olacak gibi öngörüler var ama hani detaylı araştırmadığım sadece 1 2 yazıda okuduğum için gerçekliğini sorgularım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Doların 2 lirayı bulacağını hiç zannetmiyorum. Heleki merkez bankası buna asla izin vermez. Mutlaka bunun olmaması için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 DoruK said: bi kişi daha artar desin mantıklı bi şekilde, yüklü alım yapıcam yarım saat içinde aslında bana şey lazım, 6 ay sonra dolar şimdikinden daha yüksek olur mu? kesinse hiç beklemeden alıcam 3-5 oynaması o kadar önemli değil kısa vadede. aslında önemli tabii daha düşükten kapatsam fena olmaz ama 6 ayda zarar etmemem lazım dolar lazım olacak çünkü 6 ay sonra suankinden yuksek olacak al bence kesinlikle. kisa degil orta ve uzun dönemde dolar daha güclü olacak malum nedenden dolayi. cok basit bir denklem aslinda: amerikada faizlerin az olsa da artacak olmasi gelismekte olan ülkelerin para birimlerinde baski yaratir, risk premiumn artigi icin. suan ki merkez bankasinin bu baskilara ben adam gibi cevap verebilecegini sanmiyorum.Bugün kü acilamari bile komediydi yani bascinin. ki türkiye emerging markets`in en kirilgan ülkerinden biri yaklasan secimler, ülke icindeki kutuplasma gibi nedenlerden dolayi. düsünmeden al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mayhem said: Dolar 6 ay sonra şuanki fiyatından düşük olabilir, kısa vadeli yatırım için şuan dolar mantıklı. Fakat bu mantık maksimum 1.5 haftaya kadar geçerli. Dolar bu süreçte yükselişe geçer ise 1.5-2 hafta sonra mutlaka şuanki fiyatından daha düşüğüne gerileyecektir. Bugün ve yarını bekleyip, altını takip etmeni öneririm. Altın düşüş seyrini kararlılıkla sürdürebilirse, yüklü bir yatırım ile düşük fiyattan altına yatırım yapılabilir. düsük fiyattan altina yatirim yapilabilir derken neye dayandiriyorsun bunu? suan icin buyuk bir risk altina yatirim yapmak her ne kadar fed disinda diger butun merkez bankalari parasal genislemeye tam gaz devam etsede, eylulde fed`ten gelicek bir yavaslama en cok altina yansicaktir altinla dolarin negative correlationu diger para birimlerine gore cok daha yüksek cünkü.Her ne kadar bu beklenti simdiden büyük oranda fiyatlanmis olsada sert düsüsler olacagi kesin gibi. kücük yatirimci olarka altinda kisa vadede getiri icin teknik analizle falan cok yol alamazsiniz bence. altinda big picture´a bakip uzun vadede yatirim yapmak daha mantikli. o da suan altin iicn pek parlak degil yani. o yuzden almak yerine ben olsam CFD`le ya da gold future falan short girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 arkadaslar dolarin 6 ay sonra ne olacagini bilen yok. dolarin 6 ay sonra 2 tl olacagi kesin olsaydi su an zaten 1.92 degil 1.98 olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 soran adam kesin 2 ytl olucaksa alicam demiyordur heralde, buraya yazan adamin kimsenin bunu önceden kesin olarak söyleyemecegini kesecek kadar aklini kullanabiliyordur bence,olur mu kesin falan yazsa bile mantik cercevsinde yatirim tavsiye istiyor millet. yine de tesekkurler fizban bizi aydinlattigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bi hisse soyleyin la bomba olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 zep bak istersen onceki mesajlara da, aydinlanmaya ihtiyaci olanlar var mi yok mu gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 cantug said: Bi hisse soyleyin la bomba olsun ... hiç girme silkeleye silkeleye 50bine inecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Çünkü Mayhem always win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 @Mayhem adamin dini imani para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mayhem said: Doların 2 lirayı bulacağını hiç zannetmiyorum. Heleki merkez bankası buna asla izin vermez. Mutlaka bunun olmaması için elinden gelen herşeyi yapacaktır. lol. sepet 2.20 yi bulurken de şu dediğini diyorlardı insanlar "asla 2.20 üzerine çıkmaz müdahale eder merkez bankası vs vs" şu an? 2.24 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 fizban said: arkadaslar dolarin 6 ay sonra ne olacagini bilen yok. dolarin 6 ay sonra 2 tl olacagi kesin olsaydi su an zaten 1.92 degil 1.98 olurdu. abi ona inananların sayısına bakar o. bir de yapılan müdahalelere. sadece beklenti satın alma ile illa öyle olurdu denemez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mayhem said: Dolar 6 ay sonra şuanki fiyatından düşük olabilir, kısa vadeli yatırım için şuan dolar mantıklı. Fakat bu mantık maksimum 1.5 haftaya kadar geçerli. Dolar bu süreçte yükselişe geçer ise 1.5-2 hafta sonra mutlaka şuanki fiyatından daha düşüğüne gerileyecektir. Bugün ve yarını bekleyip, altını takip etmeni öneririm. Altın düşüş seyrini kararlılıkla sürdürebilirse, yüklü bir yatırım ile düşük fiyattan altına yatırım yapılabilir. broker kesildin basimiza, yedin kendini para diye az sogu dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dediklerim çıkacak, yaşanacak, ben zengin olacam sonra yine hep kendine hep kendine diye küfredeceksiniz. üzülücem sonra ben. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 mayhem herşeyin tersini yazmış. manipilasyon var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 74ten 484 gr almıştım, dün 82den elimden çıkardım. şu sıralarda 1320 direncini kırmayı deniyor altın. izlemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 mayhem doğru konuşuyor. bist azala azala 50bine incek demek de sadece komedi. ilk dönüşünü 70bin ikinci dönüşünü 71bin bugün üçüncü dönüşünü 73binden yaptı. amerika borsaları düşüyor. amerika borsasının düşmesi demek FED in para akışını sürdürmesi demek dolayısıyla BIST yükseldi. Dolar 2 lira olcak 2.5 lira olcak diyenler 2-3 hafta önce daha gerçekci görülürken şuan çok şüpheli ben doları tavsiye etmiyorum o yüzden. BIST 75bin direncini kırarsa önce 77bin sonra 80bini bulur. 1 hafta öncede aynı söylemlerim vardı fakat 3. dönüşünden sonra 70binin altına inmiceği çok belli artık. ben kısa vadeli bu 77bin-70bin arasındaki iniş çıkışları kullanıyorum şuanda bi çok kişi gibi. FED in açıklamalırına göre 70bine geriler veya 77bine çıkar edit: ayrıyetten henüz faiz kozu oynanmadı doların 2nin üstüne çıkması biraz ütopik. herkes bunu konuşuyo o yüzden olmaz sırf :) edit2: BIST 80bini bulcaksa bile bi sağ omuz yaptıktan sonra devam eder yoluna. alım yapıcaksanız kar realizasyonu bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 borsanın trendi öyle dib yapıp zirve yapmak bazen 2 yıla yayıyor bazen 1 seneye artmaya devam ederse 3 senede gerçekleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 150 günlük hareketleri ortalamaları izleyin trend için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar