fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 88 den girmedik şimdi 93 oldu ya Bu altın kaça gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Altına girilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Korax said: Ben biraz daha dolarda durucam sanirsam. Bu kafayla giderse mb 2.1 2.2ye kadar yolu var gibi. krona çevir parayı, kafan rahat etsin. boşuna uğraşıyorsun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hoccemama said: krona çevir parayı, kafan rahat etsin. boşuna uğraşıyorsun bu kadar. asdas olm kron artiyoda cok az artiyo. yaz boyu kazandigim paranin degeri haybeden 1000 lira falan gitt sdgsd onu kapatmaya calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 senin elindeki doların değeri türk lirası cinsinden artmış olacak. Ama diğer kurlarda ki karşılığı neredeyse aynı. Türkiye'de borç ödemiyorsan, yaşamıyorsan bir manası yok bu yaptığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 oha euro 2 gün önce 2,65 idi ne yükseldi diyorduk bugün 2,71 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bitcoin alın. kulağınızın üzerine yatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 böyle müdahale edecekmiş başcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Altın 94 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 türk lirasını koruyacağız demelerinden sonra doların tekrar rekor kırması... semih cumhuriyeti anasını satayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 borsadaki zararımı acaba yarın dolara yatırsam kurtarırmıyım bu açıklamalardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Kaatta kal olm sacmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 1 sene kalmaıs lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Tükürdüğümün doları altını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hoccemama said: senin elindeki doların değeri türk lirası cinsinden artmış olacak. Ama diğer kurlarda ki karşılığı neredeyse aynı. Türkiye'de borç ödemiyorsan, yaşamıyorsan bir manası yok bu yaptığının. Olm borcum var turk parasindan, hem turkiyede yasamiyosan ne lan, ailem orda sdfg illaki turk lirasiyla isim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paranın yarısını Euro'ya diğer yarısını Dolara yatırdım. Fed kararları açıklandıktan sonra Altina mi yatırsam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi çekseymisim dun bari son -5i yemezdim of bune amk. 62nin de altına inecek mi? suanda dolara altına girmek mantıksız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 93.74 den altına kaydım savas basladimi dolar duser euroyu da ceker asagiya altin gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fistan, haklı olman için dua ediyorum. 93 den altına girecek cesaret iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bu donanım haber de bir adam var KLYMSN mı ne öyle bir nick. Adamın söyledikleri nokta atışı adeta. 1.515 yukarısı olmaz dedi en son. Ama şu anda altın sağlam gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 1515 99 liraya geliyor an itibariyle. anında çıkarım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bist 48k bekliyorum ben orda evi arabayi satip kariyi bosayip ne varsa gircem kaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 karıyı boşamayaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Dworgian said: 1515 99 liraya geliyor an itibariyle. anında çıkarım zaten 10 gün daha sık dişini. Bu işin 15 eylülden sonra 1800'e kadar yolu var, hiç de ufak bir ihtimal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sorieno said: Dworgian said: 1515 99 liraya geliyor an itibariyle. anında çıkarım zaten 10 gün daha sık dişini. Bu işin 15 eylülden sonra 1800'e kadar yolu var, hiç de ufak bir ihtimal değil. Senin de söylediklerin çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar