Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 heyy bi hoşgeldin yok mu?[signature][hline]miss jonjon's pictures Alıntıla
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hoşgeldin[signature][hline]In Flames We Trust Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hoşgeldiin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Welcome[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ho$ qeldin janjan..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hoojgeldin hajı[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ay hoşgeldin şekerim gelseni bi öpiim I KİSS YOU!! geç ayol geç bir çayımızı iç anlat bakalım nasılsın?[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hoşgeldin..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 merhaba hoşgeldin[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hosgeldin.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Alıntıla
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: BabacumMostors, 06 Aralık 2004 19:18 tarihinde demiş ki: ay hoşgeldin şekerim gelseni bi öpiim I KİSS YOU!! geç ayol geç bir çayımızı iç anlat bakalım nasılsın? kız geldimi akan sular duruyo yaw sende de :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Alıntıla
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hoşgelmişen sefalar getirmişen ee bürokratik işlem yok mu:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.