Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Esh said: Forumda kiz yok abi zorlama lan yok alman karilarida yapiyor aynisini ki normal aga. sen 7/24 pc basinda oturursan nasil bir tepki bekliyorsun. ama bizim kezbanlar bende bir delik fazla yakarim bu dünyayi diye gezindigi icin daha bir sorunlu oluyor.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Almanyada yasayip turk kizi almaya calisan adamsin abi, tabi ki sana inanmayacak insanlar sdf
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 screwy said: Darkwish bizi de ortamlara sok qanqa Darkwish fena yaaa , eski mouz maçlarında falan görüyodum lobby e girip caster bölümünden maç takip ediyordu adam. Bir Türk takımı çıksa iyi manager olur adamın çevresi genişşşş :P
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 XBOCT tweets: It is unfortunate that your fate lies on a couple of useless idiots. Thanks for all the support but I don't think Na`Vi will continue with the current roster. Gosugamerste gördüm ama doğruluğu varmıdır?
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 D@rkwish menajer olucaksa başlıyorum kasmaya
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Hypnotize said: XBOCT tweets: It is unfortunate that your fate lies on a couple of useless idiots. Thanks for all the support but I don't think Na`Vi will continue with the current roster. Gosugamerste gördüm ama doğruluğu varmıdır? kendinden bahsetmis heralde.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 https://twitter.com/NaViXBOCT
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Hypnotize said: XBOCT tweets: It is unfortunate that your fate lies on a couple of useless idiots. Thanks for all the support but I don't think Na`Vi will continue with the current roster. Gosugamerste gördüm ama doğruluğu varmıdır?dogrulugu olmasın lan bu nası terbiyesizlik.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tweet değilmiş ki, vk da yazmış
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 navinin ilk halinden orda kalan bi o var dendi bile ondan sonra değil mi sonuçta herif tam bir tüpçü
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Gosugamers aha burdan gördüm de inanasım gelmedi :S
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yalnız lanaya güzel pickti, alliance beklemiyordu sanırım. lanaya yerine dendiye mid batrider vs. verseler oyun her turlu alliancein olurdu. dendi sırtladı resmen alc farmlayana kdar canlı izlerken farketmedim ama, replayde gördum, loda 2 gıdım canı varken bkb basıp dendiye halberd atıyor öyle devam ediyor frozen vurmaya lol
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 mid pushlarken 2 rax kaybederken tum navi sicti. tpler bozulunca sacma sapan adam kovaladilar. rosta gene ayni hikaye. en cok throwu yapan adamin cikip boyle demesi rus kafasi tam. alldan yazsaymis my team sucks diye. tam olurmus
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Hypnotize said: screwy said: Darkwish bizi de ortamlara sok qanqa Darkwish fena yaaa , eski mouz maçlarında falan görüyodum lobby e girip caster bölümünden maç takip ediyordu adam. Bir Türk takımı çıksa iyi manager olur adamın çevresi genişşşş :P Adam gibi bir takım çıksa elimden geldiğince yardımcı olurum ama hayal gibi duruyo :) ppy + kky ayrılabilir navi'den veya ppy sonunda takımın tüm kontrolunu alabilir.(zerogravity roster changelerde çok zorluyo ppy'i, onun izni olmadan yapamıyorlar.)
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bak hic benim dedigimle ilgileniyo mu =(( biri king of throws yazmıs xboct icin. en iyi tanım galiba. zaten su takımdan loh gitti bi de puppey gitsin navi penantını 2 random rare e takaslıyım.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bu arada yanlışsam biri düzeltsin ama isveç'e kazandıkları parayı sokarken %57'si vergiye gidiyor diye biliyorum. Parayı farklı yollarla felan sokmaları lazım :D
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bize ne abi, isterlerse rulo yapip...
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Hypnotize said: XBOCT tweets: It is unfortunate that your fate lies on a couple of useless idiots. Thanks for all the support but I don't think Na`Vi will continue with the current roster. Gosugamerste gördüm ama doğruluğu varmıdır? http://vk.com/yaiestura?w=wall3495719_10405
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 D@rkwish said: Bu arada yanlışsam biri düzeltsin ama isveç'e kazandıkları parayı sokarken %57'si vergiye gidiyor diye biliyorum. Parayı farklı yollarla felan sokmaları lazım :D höhöhöh öyle vergi mi olur lan yuh. geri dönmesinler daha iyi milyoner oldu hibineler zaten bide şeyi merak ediyorum bunlar 1.5milyona yakın para kazandı da sponsorlara falanda bölüşüyorlar mı bu paradan? yoksa sade 5i + menajer falan mı
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Flassh said: D@rkwish said: Bu arada yanlışsam biri düzeltsin ama isveç'e kazandıkları parayı sokarken %57'si vergiye gidiyor diye biliyorum. Parayı farklı yollarla felan sokmaları lazım :D höhöhöh öyle vergi mi olur lan yuh. geri dönmesinler daha iyi milyoner oldu hibineler zaten bide şeyi merak ediyorum bunlar 1.5milyona yakın para kazandı da sponsorlara falanda bölüşüyorlar mı bu paradan? yoksa sade 5i + menajer falan mı abi sponsor para veriyo, para almiyo asdf.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 aquila said: Flassh said: D@rkwish said: Bu arada yanlışsam biri düzeltsin ama isveç'e kazandıkları parayı sokarken %57'si vergiye gidiyor diye biliyorum. Parayı farklı yollarla felan sokmaları lazım :D höhöhöh öyle vergi mi olur lan yuh. geri dönmesinler daha iyi milyoner oldu hibineler zaten bide şeyi merak ediyorum bunlar 1.5milyona yakın para kazandı da sponsorlara falanda bölüşüyorlar mı bu paradan? yoksa sade 5i + menajer falan mı abi sponsor para veriyo, para almiyo asdf. Alıyorlar. Daha doğrusu Alliance'ın anlaşması tam nasıl bilmiyorum belki almıyorlardır; fakat normalde %10-15 civarı sponsor organizasyona veriyorsun turnuva kazançlarından. Bazı takımların menajerleri bile cut alıyor.
Öne çıkan mesajlar