Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Forumda kiz yok abi zorlama

lan yok alman karilarida yapiyor aynisini ki normal aga. sen 7/24 pc basinda oturursan nasil bir tepki bekliyorsun. ama bizim kezbanlar bende bir delik fazla yakarim bu dünyayi diye gezindigi icin daha bir sorunlu oluyor.
Mesaj tarihi:
screwy said:

Darkwish bizi de ortamlara sok qanqa

Darkwish fena yaaa , eski mouz maçlarında falan görüyodum lobby e girip caster bölümünden maç takip ediyordu adam. Bir Türk takımı çıksa iyi manager olur adamın çevresi genişşşş :P
Mesaj tarihi:
XBOCT tweets:
It is unfortunate that your fate lies on a couple of useless idiots. Thanks for all the support but I don't think Na`Vi will continue with the current roster.

Gosugamerste gördüm ama doğruluğu varmıdır?
Mesaj tarihi:
Hypnotize said:

XBOCT tweets:
It is unfortunate that your fate lies on a couple of useless idiots. Thanks for all the support but I don't think Na`Vi will continue with the current roster.

kendinden bahsetmis heralde.
Mesaj tarihi:
Hypnotize said:

XBOCT tweets:

dogrulugu olmasın lan bu nası terbiyesizlik.
Mesaj tarihi:
yalnız lanaya güzel pickti, alliance beklemiyordu sanırım. lanaya yerine dendiye mid batrider vs. verseler oyun her turlu alliancein olurdu. dendi sırtladı resmen alc farmlayana kdar

canlı izlerken farketmedim ama, replayde gördum, loda 2 gıdım canı varken bkb basıp dendiye halberd atıyor öyle devam ediyor frozen vurmaya lol
Mesaj tarihi:
mid pushlarken 2 rax kaybederken tum navi sicti. tpler bozulunca sacma sapan adam kovaladilar. rosta gene ayni hikaye. en cok throwu yapan adamin cikip boyle demesi rus kafasi tam. alldan yazsaymis my team sucks diye. tam olurmus
Mesaj tarihi:
Hypnotize said:

screwy said:

Darkwish bizi de ortamlara sok qanqa

Darkwish fena yaaa , eski mouz maçlarında falan görüyodum lobby e girip caster bölümünden maç takip ediyordu adam. Bir Türk takımı çıksa iyi manager olur adamın çevresi genişşşş :P

Adam gibi bir takım çıksa elimden geldiğince yardımcı olurum ama hayal gibi duruyo :)

ppy + kky ayrılabilir navi'den veya ppy sonunda takımın tüm kontrolunu alabilir.(zerogravity roster changelerde çok zorluyo ppy'i, onun izni olmadan yapamıyorlar.)
Mesaj tarihi:
bak hic benim dedigimle ilgileniyo mu

=((

biri king of throws yazmıs xboct icin. en iyi tanım galiba. zaten su takımdan loh gitti bi de puppey gitsin navi penantını 2 random rare e takaslıyım.
Mesaj tarihi:
Hypnotize said:

XBOCT tweets:

http://vk.com/yaiestura?w=wall3495719_10405
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Bu arada yanlışsam biri düzeltsin ama isveç'e kazandıkları parayı sokarken %57'si vergiye gidiyor diye biliyorum. Parayı farklı yollarla felan sokmaları lazım :D

höhöhöh öyle vergi mi olur lan yuh. geri dönmesinler daha iyi milyoner oldu hibineler zaten

bide şeyi merak ediyorum bunlar 1.5milyona yakın para kazandı da sponsorlara falanda bölüşüyorlar mı bu paradan? yoksa sade 5i + menajer falan mı
Mesaj tarihi:
Flassh said:

D@rkwish said:

Bu arada yanlışsam biri düzeltsin ama isveç'e kazandıkları parayı sokarken %57'si vergiye gidiyor diye biliyorum. Parayı farklı yollarla felan sokmaları lazım :D

höhöhöh öyle vergi mi olur lan yuh. geri dönmesinler daha iyi milyoner oldu hibineler zaten

bide şeyi merak ediyorum bunlar 1.5milyona yakın para kazandı da sponsorlara falanda bölüşüyorlar mı bu paradan? yoksa sade 5i + menajer falan mı

abi sponsor para veriyo, para almiyo asdf.
Mesaj tarihi:
aquila said:

Flassh said:

D@rkwish said:

abi sponsor para veriyo, para almiyo asdf.

Alıyorlar. Daha doğrusu Alliance'ın anlaşması tam nasıl bilmiyorum belki almıyorlardır; fakat normalde %10-15 civarı sponsor organizasyona veriyorsun turnuva kazançlarından.

Bazı takımların menajerleri bile cut alıyor.
  • Yeni Oluştur...