Xander Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ya bu prog nasıl kullanılır, nedir, sitelerde bazı link gibi şeyler görüyorum.Bunlar nasıl kullanılıyo bana yardım edebilecek biri var mı,msn'den yardım ederse daha ii olr.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 emule kazaa gibi birşey öle çok özel deil[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 çok bekelemn lazım[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 edonkey, emule, emule plus veya shareaza gibi programlar yüklemen lazım.. sonra bahsettiğin ed2k linklerine tıklıyorsun. hani http, ftp felan olur ya, bu da ed2k ile başlıyor. tıkladığında, programın linki farkedip istediğin dosyayı kendi listesine alıyor. Sonra diğer kullanıcıları sorgulayıp, elinde bu dosya olan kişilerin sırasına giriyor. Sıran gelince de çekmeye başlıyorsun. İlla link aramana gerek yok, program içinde arama fonksiyonu var, o sayede de arayabilirsin. yanlız ne kadar çok upload edersen o kadar çok download edebileceğin için, çekmesi, normal ftp siteler kadar kolay değil.. [signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Aralık 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 emuleyi uzun süre kullanıp sonra yeni versiyonunu deneyeyim diyen biri olarak kredilerinizin peşine düşün derim . gerçekteki para gibi bişe upl kredileriniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar