khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Hoşuma gitti Abidik Gubidik Abidik Gubidik https://soundcloud.com/cankazaz/ba-bakan-n-hadi-feat-mc-recep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ahahahahahaha çok güzel olmuş ya bu. millet ne kadar yetenekli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Müzik bölümünde açtım ben bunu. İlk şarkı. Biyik said: Kısası Tayyip'in çatallı sesini sevenlere tayyip Uzunu da Gezi direnişi -karışık- BassBakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Tamam abi kızma, bir elin nesi var iki elin sesi var deriz bizde. Güçlerimizi birleştirip voltran yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 olm, beni kızdırmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bu arada elemanin diger parcalari da fena degil. Sesini az daha egitse sahane olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar