EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 zülfü livaneli - gözlerin[signature][hline]"Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu?" sorusu benim için bir anlam kazandı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaşlar sağlık sorunum sebebiyle dün izmire geldim şimdi 5 uçağıyla dönücem tekrar istanbula, yayınım büyük ihtimalle haftaya pazara ertelendi. Hafta içi bi tarih bulursam onda yaparım, buraya da yazarım. Beklerim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Dinleyin plz :) http://radyosu.sabanciuniv.edu/ Buradan kampüs dışı ulaşım linkini bulabilirsiniz. MSN : [email protected] ICQ : 324 539 464[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Geçen gün odamda ablam tv izliyordu geçerken bi şarkıya kulağım takıldı. Senden uzaakta hep birşeyyler eksik gönlümdeee derman yok inan bir nefeslikkk... Yerine seveeemmemm.... diye baktım Özcan denizle biri ağlaşıyordu. Ağlamaklı oldum... Gökhan Kırdar- Yerine Sevemem...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar