SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 abi saysam bitmez de aklıma geleni yazıyım 1-Evanescence: my immortal 2-Avril lavigne: İm With you 3: micheal bolton :only a woman 4:walking away(aşk şarkısımı bilmiyom da hep sevmişimdir)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 grup vitamin: elle[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bridget Jones - Stop süper olur galiba.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hm bon jovi - bed of roses. cutting crew - just died in your arms tonight billy idol - cradle of love :p nick cave&kylie minogue - wild rose :p berlin - take my breath away norah jones şarkıları. björk bi kısmı. chris rea - blue cafe chris deburgh - lady in red. vee en kral aşk şarkısı haddaway - what is love. mümkünse jim carey li klip eşliğinde hehhea.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Sly-One, 25 Kasım 2004 19:19 tarihinde demiş ki: hm bon jovi - bed of roses. cutting crew - just died in your arms tonight billy idol - cradle of love :p nick cave&kylie minogue - wild rose :p berlin - take my breath away norah jones şarkıları. björk bi kısmı. chris rea - blue cafe chris deburgh - lady in red. vee en kral aşk şarkısı haddaway - what is love. mümkünse jim carey li klip eşliğinde hehhea. abi o haddaway gibi bir aşk şarksıı yok ve dediğin gibi jim caryyli klibi adamı ağlatıyor(gülmekten) bence de bu şarkıyı bi bakın :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bayağa olmuş, artık bir haftasonu dinleriz? not:cure galore albümü istenmiş, içinde lovesong da var(olmazsa olmaz zaten:)) ben de ekliyim: sezen aksu: kalbim egede kaldı(aşk sayılır mı bilmem ama damar) MFÖ: damar ne olursa artık(bazen özellikle) Müslüm gürses: sensiz olmaz kavır(orjinalinden daha bile iyi diyebilirim) Loving You(söyleyen kim bilmiyorum, zenci bir kadın söylüyo idi 70lerden ama...) Bob Dylan - One More a Cup of Coffee Cat Stevens Lady D'Arbanville Chris Isaak - Wicked Game(yazılmış olabilir, gözden kaçırmış da olabilirim) Erkin Koray - Arap Saci fikret kizilok - bu kalp seni unutur mu Frankie Valli - Can't take my eyes of you(olmazsa olmaz) Gary Moore- Still Got The Blues Grup Gundogarken - Ellerimde Cicekler Guns'N Roses - Don't Cry Kargo- Renklerin İçinden Kirac - Kan Ve Gül Lenny Kravitz - It Ain't Over 'Til It's Over Orphaned Land - The Beloved's Cry(metal falan diyeceksiniz ama şu ana kadar dinlediğim en damar şarkı bu) P.J.Harvey - Who Will Love Me Now Pink Floyd - Wish You Were Here(olmazsa olmaz) Sade - Smooth Operator U2 - One Van Morrisson - Ain't No Sunshine mp3 listesinden bu kadar çıktı(diğerleri biraz dağınız zaten, olmadı eklerim:))[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu arada radyo yayını ne zaman tam olarak? hani bu kadar yazıyoruz kaçırmayalım:) unutmadan opeth in Damnation albümü olabilir(yalnız kaçı aşk şarkısı bilmiyorum)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 http://radyosu.sabanciuniv.edu adresinden ulaşabileceğiniz radyoSU da, bu pazar saat 21-22 arasında. Bekleriz =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bryan Adams > Cloud Number Nine Aerosmith > Don't wanna miss one thing Robbie Williams > Eternity Sting > fragile Sting > Shape of my heart The Cranberries > Just my imagination Ace of Base > All that she wants Cat Stevens > Wild World Cat Stevens > Lady D'arbanville Coyote Ugly Soundtrack > The right kind of world Darren Hayes > Insatiable Original Soundtrack > Only Time > Enya Loreena Mckennit> The Book of secrets > Marco Polo REM > Losing My religion REM > Everybody Hurts (Unplugged) Bryan Adams > Heaven Danny Vera > My Confession Beyaz Önlük > Son defa Celine Dion > Just walk away Jewel > Bizarre Love Triangle Gökhan Kırdar > Yerine Sevemem bu şirin liste bana 9 saat evel 15 pushkin shot yaptırdı.[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hmm.. yazildimi bilmiyorum ama p.jam black(kesin yazilmistir :) )(hayir okudumda,acelem var,gozatmaca modda okudum) p.jam-wash p.floyd-what do you want from me radiohead-pearly radiohead-punchdrunk lovesick singalong u2-all i want is you u2-city of blinding lights (yeni albumden,kesinlikle calinabilir,sevdicekten ayri sehirde bulunanlar hastane ziyaretine yol acabilir...)[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Black allahın emri 2 defa çalcam onu :P Çok saolun ya süper oldu/oluyo valla gönderilenler. Baya bi fikir edindim genel sevilen parçalar hakkında, edinmeye devam edebilirim pazar akşamına kadar =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dorsia, 26 Kasım 2004 06:59 tarihinde demiş ki: Yayını uzatma isteği! 1 saat az 2 saat yetmez bu kadar şarkıya 1 büyük rakıyı bitirip herkes sarhoşi olana kadar bu yayın devam etmeli DJ imizi de içmeye çağırıyorum ve pati mod ve adminlerini yayını uzatma konusunda sağduyulu olmaya bekliyorum:) Arkadaşlar yayın PatiFM de değil ama, RadyoSU da =) Ötme len ibibik dela, naptın yazdın mı term paperı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Truly madly deeply yi tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 listende bir şarkıya yer kalmışsa; Delerium - Innocente yalnız herhangi bir mix'i değil.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 anca bir haftasonu keser mtv gibin:) 1 saatte kaçını çalcan bunların bi de said: Dorsia, 26 Kasım 2004 05:54 tarihinde demiş ki: Anathema - One Last Goodbye Belki bunlar pek aşk şarkısı değil ama mood olarak ortama ayak uydurur... bu aşk şarkısı değilse öleyim ben:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 My Dying Bride yazmamışsınız hiç yakıştıramadım.. my dying bride - my wine in silence my dying bride - brokenhearted my dying bride - for my fallen angel.. wine hafif sonlara dooru ağır kaçabilir ama mükemmel parçalardır.. içinizi acıtır..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya 1 kişi FRANK SINATRA yazmamış bu kadar da olmaz sinirlendim pls Frank Sinatranın tum sarkılarını ekliyor ve frank sinatrasız paticige üzülüyorum *!tavır alır*[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 27 Kasım 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Dido/Hunter Rammstein/Amour Fikret Kızılok/Bu Kalp Seni Unuturmu? Madonna/Frozen Daren Hayes/Insatıable Coldplay/Trouble daha vardırda aklıma gelmiyor[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Türkçe Mp3lerimizdeki Öncüsü Yıldız Tilbe Olup Tüm Albümleride En güzel aşk parçalarını yakalaya biliriz. :)=[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Quivalen-soth, 27 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: ya 1 kişi FRANK SINATRA yazmamış bu kadar da olmaz sinirlendim pls Frank Sinatranın tum sarkılarını ekliyor ve frank sinatrasız paticige üzülüyorum *!tavır alır* doğru lan nasıl unuttuk?? kendimden tiksindim bir an...... not:ben alıngan bir insanım:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 MSG - Nightmare unutulmuş sanırım yada benim gözümden kaçtı[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riviera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arkadaşlar bu şarkıların efsanesi hanım hanımcık bir muslumandır o bir kaldıramazsan kaldırır Banu Alkandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: gülay ---> cesaretin varmı aşka +1 bigün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin yoksa sen de sever misin cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbim bir başka sen de böyle sevsen keşke desen bana yar yarrrrrrr bölümü yarıyor ama olsun...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Riviera, 28 Kasım 2004 12:12 tarihinde demiş ki: hanım hanımcık bir muslumandoktor bu ne?!?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ebru gündeş-Sabahlar uzak ebru gündeşin son albümünde bi şarkı var hatta yılmaz erdoğan şiir okuyor sonunda onun adını hatırlasam bide :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar