Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günümüzde Üniversitedeki Sorunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her üniversitenin hatta her kampüsün kendine has problemleri var.
Örneğin Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde faşistler rahatsızlık verir.
Galatasaray'ın rektörü öğrenci profiliyle uyum teşkil etmemektedir.
ODTÜ geçen yıl polis terörüne maruz kalmıştır. Gibi.

Kendi üniversitelerimizde olan problemleri veya geçmişte yaşanan sorunları vs. burada tartışabiliriz belki diye şey ettim.
Mesaj tarihi:
Abi ben istihdamın olmadığı yerde üniversite açılmasını anlamıyorum.Bildiğin kerizlik.

Nitelik arttırılacağına nicelik arttırıldığında türkiye üniversite açısından iyi değil.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

hacettepe, beytepe bunlar nasıl üniversiteye girebilmiş diyeceğiniz binlercesiyle dolu, kendini üniversitedeymişsin gibi hissedemiyorsun kesinlikle.

beytepe çok fena malesef
Mesaj tarihi:
universitelerin cogunda ogretim gorevlisi yok egitim boyutunu tartisamiyoruz o yuzden universite hayati dersen de onu verebilen cok az universite var mlsf ulkede onlar da zaten her gencin girebilmek icin cirpindigi malum okullar bu arada yildiz insaatta caresizlikten mi artik neden bilinmez okula suleyman olarak baslayip sevda olarak bitiren biri vardi ahsgfdgh
Mesaj tarihi:
bence hocalarımızın bır cogu duzgun ama öğrencilere olduğu gibi onlara da değer verilmiyor.. zaten hocalar korkaklar amerikadaki gibi obama fuck you mother fucker diyebilecekleri bir ortam yok..
Mesaj tarihi:
tepedeki firmalardan birine girdiginizde gercek eğitimi anlıyorsunuz zaten artık unıversıteler fırmalara pesşkeş cekildiginden gercek eğitim firmalarda oluyor.amerikada da bole..
  • Yeni Oluştur...