Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bugün okulda çizdim. resim büyük aslında ama, ananemin dijital kamerası pek büyük çekmiyomuş, ondan böle oldu. iki halini de koyim. bu ilk hali: burda da büyütüp greyscale şeettim. nasıl?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Güzel bi çalışma , ama ben ne çizdini anlamadım ?[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 :) albümde de dediğim gibi resmin sağ tarafı eksik kaldı. o yüzden tam olarak anlaşılmıyor tema. sağ tarafta yeni yeni filiz veren başka bir fidan olacaktı. sol taraftaki ise gördüğünüz gibi kopmuş, ölmüş, yavaş yavaş kuruyor. cem yılmaz gibi olacak biraz ama: "bu resmimde hayatı anlattım."[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 güzel.. anlamsız olduğu kadar(burayı açıyorum arkadaşlar isteyen istediği düşünceyi alıp yoğurabilir:p) düşündürücü ... ama çizimler gelecek vaad ediyor.. go go go ![signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bence çok güzel olmuş. anlattığı şey tam anlaşıl(a)masa da güzel bir çalışma.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar