spompas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 akü hakkında bilmemiz gerekenler nedir? dün gece marş basarken gündüz yavaş bastı gecede tamamen bitti. heralde ömrü bitmiştir diye düşünüyorum şimdi yeni akü alırken nelere dikkat etmeliyim, model ve kalite farkı nelerde önemli arac 1.4 tfsi 2011 audi a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 2011 model arabada akü bitmesi garip geldi bana, istersen servise falan sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 2 senede aku bitmesi gorulmemis bisey degil ama bitmemesi lazim. kontak, havalandirma, teyp, farlar acik vs araba icinde motor calismiyorken falan oturduysaniz adam gibi sarj olamamis olabilir. Calistirmayi basarip uzunca sarj etmek lazim, veya servis/akucu de aku olcumu yaptirtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 her daim elektrik harcayacak şeyler calısır durumdaydı xaten, iphone şarzından tut aux girişine kadar kullanıyordum farlarda otomatikteydi araba belli süre aydınlatmalarını acık tutuyordu, büyük ihtimal bundan. bu sabah güzel caşıstı bütün elektrik tüketecek şeyleri kapatım yarım saat sürdüm bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 araba calisiyorken onlarin calismasi problem degil, calismiyorken calismasi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bi krokodille caçıştır arabayı biraz kullan bakalım şarj ediyo mu alternator felanda bozulmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Alternatör bozulsa ikaz verir panelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aku hakkinda bilinmesi gereken yenisinin 200 lira civari oldugudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar