Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 15M SP, Minmatar Mission Runner / PvP Pilot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, ben bu hesabı komple vereceğim, pilot u başka hesaba transfer etmeyle filan uğraşamam.

Bana oyun içi 2Plex vereceksiniz ben acc bilgilerini vereceğim, ister acc'la oynayın ister acc'dan pilotu başka acc'a gönderin sizin bileceğiniz iş.
Mesaj tarihi:
Aynen öyle, bir arkadaş mail attı az önce, "transfer senden olursa alırım." diye ama hem o şekilde yapamayız - wallet'la, hem de yapabilseydik bile ben transferi ödedikten sonra(2 plex ya da 20 USD/euro) ne anladık bu işten, bedava mı alacaksın?
Mesaj tarihi:
Neden ceza yedi? bunu belirtmende fayda var. Alan arkadaşın bunuda ögrenmesi cazip olur kendisi için.İlerde bu konu hakkında sıkıntı yaşamaması için.
Mesaj tarihi:
Bir arkadaştan 3 Plex almıştım, başkalarına da satıyordu, GM'ler nasıl olduysa anlamışlar, satıcının hesabını banladılar, loglardan da bakıp onun plex sattığı herkese ceza verdiler sanırım.
Mesaj tarihi:
daha da iyi olabilirdi skill focusu, ama idare eder yinede, mission runner / Pvp için. SB biniyor, BS de var fitli Tempest 5x1200mm howitzer fitli, storyline coğu equipment'ı.
Mesaj tarihi:
ı ıh, asıl sorunu plex seller yaşadı, biz 2b ceza ile yırttık, eve staff kindar değildir oyuncuya karşı, ama acc'u alacak kişi illegale bulaşmasın yine de ne olur ne olmaz.
  • Yeni Oluştur...