Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hesap bana ait uzun zaman önce ceza yedi, Wallet'ı -2B de. 15M SP si var mission runner ve PvP için kasmıştım Minmatar. Eveboard linki aşağıda göz atın. Bu hesap için 2xPlex istiyorum. İlgilenenler [email protected] adresine mail atsın, sık sık kontrol ediyorum, maille telefon numarası verirseniz arayabilirim. Eveboard Linki İçin Tıkla
Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, ben bu hesabı komple vereceğim, pilot u başka hesaba transfer etmeyle filan uğraşamam. Bana oyun içi 2Plex vereceksiniz ben acc bilgilerini vereceğim, ister acc'la oynayın ister acc'dan pilotu başka acc'a gönderin sizin bileceğiniz iş.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 zaten başka türlü veremezsin negative wallet olduğu için?
Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Aynen öyle, bir arkadaş mail attı az önce, "transfer senden olursa alırım." diye ama hem o şekilde yapamayız - wallet'la, hem de yapabilseydik bile ben transferi ödedikten sonra(2 plex ya da 20 USD/euro) ne anladık bu işten, bedava mı alacaksın?
k1mbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Neden ceza yedi? bunu belirtmende fayda var. Alan arkadaşın bunuda ögrenmesi cazip olur kendisi için.İlerde bu konu hakkında sıkıntı yaşamaması için.
Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bir arkadaştan 3 Plex almıştım, başkalarına da satıyordu, GM'ler nasıl olduysa anlamışlar, satıcının hesabını banladılar, loglardan da bakıp onun plex sattığı herkese ceza verdiler sanırım.
Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 1 Plexe düşürdüm almak isteyenler ÖM ya da mail atsın lütfen, ACC'u maili ile birlikte 1 Plex'e bırakıyorum.
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 alıcı değilim de çok iyiymiş lan. param olsa da alsam
Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 daha da iyi olabilirdi skill focusu, ama idare eder yinede, mission runner / Pvp için. SB biniyor, BS de var fitli Tempest 5x1200mm howitzer fitli, storyline coğu equipment'ı.
Mickey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ı ıh, asıl sorunu plex seller yaşadı, biz 2b ceza ile yırttık, eve staff kindar değildir oyuncuya karşı, ama acc'u alacak kişi illegale bulaşmasın yine de ne olur ne olmaz.
Öne çıkan mesajlar