Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hell_Angel said: zamanın tersten yazılışı namazmış simdi farkettim (:P) erken sökmüşsün okumayi daha okullar acilali 2 hafta falan oldu bravo ben kasım ayı sonunda falan okumayı sökmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 1. sınıfı iki kez okuyunca kasım normal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Fistan said: Hell_Angel said: zamanın tersten yazılışı namazmış simdi farkettim (:P) erken sökmüşsün okumayi daha okullar acilali 2 hafta falan oldu bravo ben kasım ayı sonunda falan okumayı sökmüştüm buda bişey mi kelime çekmeyi bile öğrendim 2hafta da namazingo ne çektim bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 neyse konu dışına çıktık biraz toparlayalım. güneşi biz yaklaşık 8.5 dakika gecikmeli görüyormuşuz mesela biraz açalım. varsayalım ki saatimiz tam 8.30'u gösterirken güneşin fotoğrafını çektik. çektiğimiz fotoğraf aslında güneşin yaklaşık 8.22 de ki hali. ola ki bizim saatimiz 8.22 yi gösterirken güneş patladı. bizim bundan ancak haberimiz fotoğraf makinesinin deklanşörüne basarken olurdu ve ömrünüzde sadece 1 kere yakalayabileceğiniz bir kare fotoğrafınız olurdu bikaç dakikalığına bile olsa.şimdi güneş bize en yakın olan yıldız.bi de bize uzak olan yıldızları düşünün şu an bize 1000 yıl hatta daha fazla öncesinden (varsayım big bang e kadar uzanan) gelen görüntüler var. düşünün kafamızı yukarı kaldırıp baktığımız da gördüğümüz ışık noktaları 1000 yıllar öncesinin kalıntıları. şimdi benim aklıma gelen soru şu, bulunduğumuz anı şimdiki zaman olarak algılayan beynimiz, kafamızı gökyüzüne doğru kaldırdıkça geçmiş zaman olarak mı algılamalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 evet babanın orta okuldaki futbol fotoğraflarına bakmak ile gökyüzüne bakmak arasında hiçbir fark yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 zaman aslında her yerde aynı http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/16/Zaman_Front_Page.jpg/200px-Zaman_Front_Page.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bazı yıldızlar çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 hayır evren zamanda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 zamanında varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 güneş, ay çok sorun değil. kendi kendimize 1,2,3,4,5,6.. şeklinde sayarak da bir zaman kavramı yaratabiliriz. dünya da değilde, jupiterin uydusu europa da da 1,2,3,4 diye sayabiliyorsak... evren de de zaman vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 senin saymandan daha sabit seyler var ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 var ama az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar