Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 selam rahat rahat kullanabilmek icin once egitimden gecip sonra da 3 ay alismaya calismanin gerek olmadigi, kullanimi rahat bi muhasebe ve stok programi ariyorum. var midir bildiginiz ya da kullandiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Netsis muhasebe & stok modulu kesinlikle oneririm. Hem efektif hem kullanici dostu istedigin gibi yani. Bir artisi daha, bir cok erp ve mrp programiyla da uyumlu calisabilir bir program. En onemli artisi ise basarili bir turk muhendisligi urunu olmasi :) Ehehe ulusalci oldu biraz ama yerli mali yurdun mali sekerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 evy bakayim ona bi. bizde de bi tane TR yapimi var ama acaip kullanissiz. daha dogrusu sadece muhasebe ve stok icin cok gereksiz detaylara girdiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 LOGO var bizim şirkette kullanılıyo bir de PMS var benim bildiğim kullanımı rahat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Logo tiger plus baya guzel gibi. bizi kurtarir heralde. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 coco said: Netsis muhasebe & stok modulu kesinlikle oneririm. Hem efektif hem kullanici dostu istedigin gibi yani. Bir artisi daha, bir cok erp ve mrp programiyla da uyumlu calisabilir bir program. En onemli artisi ise basarili bir turk muhendisligi urunu olmasi :) Ehehe ulusalci oldu biraz ama yerli mali yurdun mali sekerim.. http://www.erphaber.com/2013/05/10/netsise-isci-bulusu-davasi/ Gshshewfaffaaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bizde Logo var stok opsiyonunu kullanmıyoruz ama her halkarda eğitilmen gerekcek muhasebe bilmiyosan yane giriş çıkış genel mizan defteri kebir bin tane olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 logo start aldırdım ben şirkete onu kullanıyorum gayet basit ve kolay carileri takip ediyorum rahat biçimde vadeler falan stok pek sallamıyorum o konuda pek kurumsallaşamadığımız için bakkal hesabı yalan yanlış tutuyoruz sfsds faturalar falan oldukça rahat ve kullanışlı günde 30 40 tane fatura kesiyorum toplasan yarım saatimi almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar