Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: ReD_DoG, 11 Kasım 2004 15:00 tarihinde demiş ki: bu arada oynun 1.1 patch çıkmış :P burdan indirebilirsiniz ama ne işe yaradıını bilmiorum boyutu 4.6 mb Verdiğin linkteki patch'te bloodhound var.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 onedemek ya ayrıca ben bıtane patch ındırdım kuramıom file old die bi hata verior??[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 VIRUS VAR ONDA VIRUS.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya eagames ın kendı sıtesınden ındırdım[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben o linki trgamerdan almıştım ztn ordan indirememiştim çok doluydu serverlar nese bişi olmaz o virüsten bende oyun hala kare kare bu nası düzelio bilen varmı????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Slayerr eğer oyun kopya ise ve asıl dosyayı cd nin içinden çıkan crack le değiştirmişsen, patchleyemezsin asıl dosyayı yeniden kopyalaman gerek... [Bu mesaj kfg tarafından 12 Kasım 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 benim başka 1 sorunum var belkide herkezde böle bilmiyorum ilk oyundada böleydi, full yüklememe rağmen 2.cd istiyor bende yavaş olmasın diye virtualCD programı ile cdyi pc kopyalıyorum böle oynuyorum ama bölüm atlarken filan azda olsa takılıyor bunu aşabilen birisi varmı?[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sistem gereksinimleri nedir bu oyunun. benim pc p41.7 256mb ram 64mb geforce2 mx440.bende calismaz dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çalışır rahat. Bende PIII 1GHz işlemci, 256 MB ram ve 32MB kıytırık ekran kartıyla çalışıyordu demosu çünkü.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: kfg, 12 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki: Slayerr eğer oyun kopya ise ve asıl dosyayı cd nin içinden çıkan crack le değiştirmişsen, patchleyemezsin asıl dosyayı yeniden kopyalaman gerek... [Bu mesaj kfg tarafından 12 Kasım 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] dedin gibi yaptım fakat oyunu acmak ıcın yıne crack kopyalamak lazım :) simdi patch yapamayızmı kopya oyuna ? ayrıca orjinalini alan varmı??[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: slayerrr, 12 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki: said: kfg, 12 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki: Slayerr eğer oyun kopya ise ve asıl dosyayı cd nin içinden çıkan crack le değiştirmişsen, patchleyemezsin asıl dosyayı yeniden kopyalaman gerek... [Bu mesaj kfg tarafından 12 Kasım 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] dedin gibi yaptım fakat oyunu acmak ıcın yıne crack kopyalamak lazım :) simdi patch yapamayızmı kopya oyuna ? ayrıca orjinalini alan varmı?? ben eski exe yi backup almadıgım icin yenide kuruyorum cracklemeden patch i yuklicem sonra crack olayına giricem bakalım nolcak:), driber update de yaptım :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya beyler yollar kara kare ark dedi nvidi dan indir felan ama benimki ati aacba ati icin adresi yazarmsınz xp[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Oyuncunun Galaksi Rehberi isimli sticky konuda bu tarz driver sorunları için çözüm linkleri bulabilirsiniz.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 eheh adam reklama başladı direk:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Full alıcam bugunlerde gitmeye üşeniyorum heh. Demo da oynarken biraz kastı sanki bizim makine. 128 ge force 4 . Nfs 1 de sorun olmazdı pek. Şimdi full alsam aynı sorun devam edermi. Sorun ekran kartıdır dimi?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arabayi nerden boyicaz ya bi bulamadim travesti sarisi gezioz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: BullDoG, 12 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki: ya beyler yollar kara kare ark dedi nvidi dan indir felan ama benimki ati aacba ati icin adresi yazarmsınz xp ewt yaw bunu nası halledioz????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 deli gibi oynuyorum:) işte arabam Bu da eski hali:) dergiye çıktık, (dergiye çıkarken fotoğrafı siz çekiyorsunuz istediginiz gibi, kapıları, bagajı açıp falan da poz vermek mümkün.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Sormak istediğim sorular var : 1-eeeh / arc. 2-Oyundayken H ve J harfleri ne işe yarıyor? 3-Hepinizi çok seviyorum.İçimden geldi valla. 4-Bu neon fln nereye gidip taktırıyoruz?Ben bulamadım şahsen.Haritadaki bütün o garage'lara baktım ama yok hiçbir yerde. Oyundan izlenimlerim ise tek kelimeyle muhteşem![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj arcane tarafından 12 Kasım 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bi tek 4'ü cevaplicam kusura bakma. Oyun icinde body shop graphic shop performance shop gibi yerler var ordan istediklerini yapabiliyosun mesela Performace shopta aracina nos turbo gibi seyler takabilioken,Graphic shopta decals paint vinyl gibi seyler yapabiliosun kendin bulman lazim galiba bunlari.. yani sana gosteren yok en azindan ben kendim buldum.. Bulduktan sonra haritada Nokta seklinde gorunuyolar yarislar gibi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 2'ye de ben cevap vereyim. H hidrolikleri açıyor, H'ye basarken ileri yada geri yaptığında ön tekerlekler ya da arka tekerleklere hidrolik basılıyor ve araba yükseliyor/alçalıyor. J ise zıplatıyor arabayı. O da H ile aynı mantıkta. J'ye basılı iken ileri ya da geri yaparak ön ya da arka tekerleklerin zıplamasını sağlıyorsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bence yarış başlatan hatunlar çok kötü duruyor. Ayrıca iyi ekran kartı lazım güzel güzel oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ayrıca RAM.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Gallant, 13 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki: Bence yarış başlatan hatunlar çok kötü duruyor. Ayrıca iyi ekran kartı lazım güzel güzel oynamak için. Çünkü kendileri lezbiyen:) iki tanesi öpüşüyor start vermeden önce:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 anam street x yarislari cok kasis ya yollar direk keskin 180 derece donuslu ufacik zaten dort araba sIkI$ tiki$ gidiyosun bide url yarislarida kastiriyo bole stres oluyo insan pistte yarisinda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar