Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS: Underground 2 (full)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben o linki trgamerdan almıştım ztn ordan indirememiştim çok doluydu serverlar nese bişi olmaz o virüsten
bende oyun hala kare kare bu nası düzelio bilen varmı????[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Slayerr eğer oyun kopya ise ve asıl dosyayı cd nin içinden çıkan crack le değiştirmişsen, patchleyemezsin asıl dosyayı yeniden kopyalaman gerek...

[Bu mesaj kfg tarafından 12 Kasım 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çalışır rahat.
Bende PIII 1GHz işlemci, 256 MB ram ve 32MB kıytırık ekran kartıyla çalışıyordu demosu çünkü.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
said:
kfg, 12 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki:
Slayerr eğer oyun kopya ise ve asıl dosyayı cd nin içinden çıkan crack le değiştirmişsen, patchleyemezsin asıl dosyayı yeniden kopyalaman gerek...

dedin gibi yaptım fakat oyunu acmak ıcın yıne crack kopyalamak lazım :) simdi patch yapamayızmı kopya oyuna ? ayrıca orjinalini alan varmı??[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo
somethins never change
slayerrr, 12 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
said:
kfg, 12 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki:

dedin gibi yaptım fakat oyunu acmak ıcın yıne crack kopyalamak lazım :) simdi patch yapamayızmı kopya oyuna ? ayrıca orjinalini alan varmı??
ben eski exe yi backup almadıgım icin yenide kuruyorum cracklemeden patch i yuklicem sonra crack olayına giricem bakalım nolcak:), driber update de yaptım :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
Mesaj tarihi:
Oyuncunun Galaksi Rehberi isimli sticky konuda bu tarz driver sorunları için çözüm linkleri bulabilirsiniz.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 12 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
ya beyler yollar kara kare ark dedi nvidi dan indir felan ama benimki ati aacba ati icin adresi yazarmsınz xp

ewt yaw bunu nası halledioz????[signature][hline]
Mesaj tarihi:

deli gibi oynuyorum:) işte arabam

Bu da eski hali:) dergiye çıktık, (dergiye çıkarken fotoğrafı siz çekiyorsunuz istediginiz gibi, kapıları, bagajı açıp falan da poz vermek mümkün.)
[signature][hline]

Mesaj tarihi:
Sormak istediğim sorular var :

1-eeeh / arc.
2-Oyundayken H ve J harfleri ne işe yarıyor?
3-Hepinizi çok seviyorum.İçimden geldi valla.
4-Bu neon fln nereye gidip taktırıyoruz?Ben bulamadım şahsen.Haritadaki bütün o garage'lara baktım ama yok hiçbir yerde.

Oyundan izlenimlerim ise tek kelimeyle muhteşem![signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
SlayerTR GameMaster
| ?Laistragon? | | My Photos |

[Bu mesaj arcane tarafından 12 Kasım 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi tek 4'ü cevaplicam kusura bakma.

Oyun icinde body shop graphic shop performance shop gibi yerler var ordan istediklerini yapabiliyosun mesela Performace shopta aracina nos turbo gibi seyler takabilioken,Graphic shopta decals paint vinyl gibi seyler yapabiliosun kendin bulman lazim galiba bunlari..

yani sana gosteren yok en azindan ben kendim buldum..

Bulduktan sonra haritada Nokta seklinde gorunuyolar yarislar gibi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
2'ye de ben cevap vereyim. H hidrolikleri açıyor, H'ye basarken ileri yada geri yaptığında ön tekerlekler ya da arka tekerleklere hidrolik basılıyor ve araba yükseliyor/alçalıyor. J ise zıplatıyor arabayı. O da H ile aynı mantıkta. J'ye basılı iken ileri ya da geri yaparak ön ya da arka tekerleklerin zıplamasını sağlıyorsun.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
said:
Gallant, 13 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
Bence yarış başlatan hatunlar çok kötü duruyor. Ayrıca iyi ekran kartı lazım güzel güzel oynamak için.

Çünkü kendileri lezbiyen:)
iki tanesi öpüşüyor start vermeden önce:P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
anam street x yarislari cok kasis ya yollar direk keskin 180 derece donuslu ufacik zaten dort araba sIkI$ tiki$ gidiyosun bide url yarislarida kastiriyo bole stres oluyo insan pistte yarisinda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...