Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Maxiplus 5


Killer

Öne çıkan mesajlar

turkcellden gelmişti 1 ay önce de şimdi açma fırsatı buluyorum. telefon ilk açılışında 12 saat şarj muhbbeti vardı eskiden. kullanım kılavuzunda onla ilgili bişey yok.

yeni teknolojilerde var mı hala aynı zımbırtı? en son 3 sene önce bb bold almıştım mobil cihazları da takip etmiyorum pek. (şarj durumuna bakmak için açtım bide kapattım sonra)


fazladan soru

yazdığım ufak android app'leri telefon üzerinde test edicem de
telefon android 4.0 ve 3.5 inch'lik ekran

başka hangi android yüklü telefonlarla boyutu falan aynı? başka cihaz bulamassam test edecek ne kadar fikir verir doğru çalışıp çalışmaması

ty
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir layout yarattığına göre değişir. Atıyorum dizaynda her şeyi ortaladıysan diğer telefonlarda da tabi ki ortalanmış şekilde gözükecek ama mesela TextView'ım "sağdan 10 pixel uzaklıkta olsun mmh böyle iyi oldu" diyip ayarlarsan farklı bi ekrana geçtiğinde bambaşka bi görüntü görebilirsin. Şunu okumanı tavsiye ederim:
http://developer.android.com/training/multiscreen/index.html

Bir de Android'de bazen beklenmedik şeyler görebiliyorsun, her ne kadar yeni developer toollar çıktıkça bu azalıyor olsa da.. Yani o telefona 4.0 API kullanacak şekilde bir şeyler yazarsın takır takır çalışır. Başka 4.0 olan bir telefona attığında çalışmayabilir felan şaşırma yani =) Ama çok sık olmuyo böyle şeyler artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Sarj olayi eskide kaldi. Sonuna kadar bitirip ardindan tam sarj et sadece ilk birkac sefer duzgun kalibrasyon icin ama bu bile %20 filan gerekli.



valla yarım saattir şarjda açıp kurcalayayım o zaman. dokunmatik teknolojisini sevmesem de hoşuma gitti ghkgdfö

cd- brom eyvz dp px olayından haberdarım


ty guys
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...