Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain hakkında


ad3m

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi örneğin ben bir kişiden bir domain alıcam daha önce kayıt ettirmiş ve isim adamın elinde ve ben bunu satın almak istiyorum tamamen benim şahsıma geçicek.Bunun için ne yapmam gerekiyor?
Yani şimdi şöyle wow'da bir zamanlar meşhurdu account satıp sonra orjinal bilgilerle accountu geri almak.Bu domain için de geçerlidir sanırım böyle birşeyin olmaması adına tam olarak ne yapmalıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Islem tamamlandiktan sonra alabilecegini sanmam ama camur yapma hakki baki iste adamin. Bir de alisveriste hanginiz hanginize guveniyosunuz ? Yani birinizin islemi once yapmasi gerekiyor, ya sen ilk parayi gondericen ya da adam once domain'i transfer edicek. Her sekilde sakat.

Onun yerine araci bir kurum kullanin en guzeli. Sen parayi yatir, adam transferi yapsin, sen onay verince. para elemana gitsin, domain sana gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uğraşması gerek geri alması için ICAN ile sağlam mailleşebilecek hatta arayabilecek birisiyse alabilir ancak onun dışında alamaz.

Transfer tamamlandığı gibi direkt 2 senelik renewle ve transferi kilitle... sonra Domain verification yap adresine posta atıyorlar şifre geliyo filan... yani ben godaddy ile öyle yapıyorum kafadan kafam rahat...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...