deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sipariş ettiğim klavye sadece DnR'ın stoğunda var görünüyor şu an ben de bayağı kıllandım, acaba onlarda da yok da haybeye bekletiyorlar mı beni? Dünden beri tedarik sürecinde yazıyor. Bi de klavye bozuk çekiç kullanıyorum tuşlara basmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Razer klavye aldim d&r web den. Hizli gonderiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 dnr genelde kargoya verildiğini geç bildiriyor. Kitaplarda bile kargo gemlik'e ulaşmış oluyo anca giriyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 He işte ben de blackwidow aldım, başka yerde de yok zaten sdf Gelsin hemen lan çok mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 blackwidow hangi blackwidow? bende tournament edition 2013 var çok memnunum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ultimate olanı ya, onu bulabildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 konuyla alakasız olacak ben de klavye bakınıyorum 10 parmak için en rahat, kibar, ince ve kullanışlı klavyeler hangileridir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar