Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Yok

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

eğlenceli birşey gibi. Ping sorunu olmaz umarım. Twitch de biraz izledimde pvp sini.

şu video şaka gibiymiş :P.
http://www.youtube.com/watch?v=-ol0EiPlqn0

doğru düzgün video aramayla uğraşmayacağım. Zaten ilgilenen varsa araştırır.

http://www.youtube.com/watch?v=GwJT78FTBHc

dragons crown oynayamayan fakir pc gamerlar kendini bununla avutabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Twitch de görünce, pvp kısmı hoşuma gitmişti. 2vs2 pek karışık değil, aynı zamanda eğlenceliymiş gibi geldi.
Oyüzden bi şansımı denemek istedim. Henüz oyunda yeniyim lvl 20. Haftasonuna özel stamina bitmiyor gibi birşey gördüğümden biraz kastım.

Şimdiye kadar öğrendiklerim

(başlangıç aşamasında olduğum için pek yararlı değiller. Zaten 2-3 saatlik oyun süresiyle aynı şeyleri öğrenirdiniz):

- Sınıf seçimini iyi yapın. Pvp istiyorsanız bazı sınıflar pvp de güzelmiş. Bazıları pve de güzelmiş. Üst sınıfları (meslek deniyor sanırım burada) değiştirme varmış sanırım ama yinede uğraştırıyordur diye tahmin ediyorum.

- Kasma kısmına gelince "3 günde 55 oldum" gibi bir mesaj okumuştum. Açıkcası ben oynamak istediğim meslek için 35 e kadar kasmayı düşünüyorum. Sonrasında sorun olmayacaksa, pvp yapacağım. Hani oynayacağım bile kesin değil henüz fakat tarzı yüzünden biraz farklı göründü oyun =). Bir şans vermek istedim. Zaten vakit problemi yüzünden günde 1 saat anca girerim. O sürede eğlendirirse ne mutlu.

- girdiğinizde mailden gelen kutuyu açın. Size set verecek (steam ile ilgili olabilir)

- 6 sınıf var, her sınıfın 6 tane üst sınıfı var. Üst sınıflarda talentler değişmiyor yamulmuyorsam fakat yeni kombolar ekleniyor.

- Hafif ve ağır saldırı olmak üzere 2 çeşit var. Sert vuranı tutturamazsanız mananız gider. Tutturursanız, gidenden birazcık daha fazlasını karşılar. Kısaca mana yapmak için hafif vuruşların yapıldığı hareketler deneniyor.

- Hızlı xp için Servera girerken kendi lvl aralığınızın kanalına girin. Dungeon girerken veryhard moduna girin. 1 dungeon 1 lvl a yakın veriyor. Tanesi 7-8 dakikayı geçmiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Anaa Elsword koymuşlar ehi ehi.Steam'e girdi elsword daha yeni. Oyunun çok bi sistem gereksinimi yok diye biliyorum. US serverında oynuyordum ben pvpsi laglıydı malum TRden oynayınca ^w^.

Oyunda cash shoptan classınıza bağlı olarak zorunlu alacağınız tek şey Skill B slottur bu sizin kullanılabilir skill slotunuzu 4ten 8'e çıkarmaktadır, oynanışa etki eden parayla satılan itemlerden bir bu birde skilllere ekstra ekleyen skill notlarıdır. Item mall'ın geri kalanı kozmetik şeyler hep diycektim ki itemlere güvenli yoldan + basmanızı sağlayan taşları unuttum ^w^;. Oyundan item mall itemlerinizi US'li bebelerle ED(Elsword para birimi) takas yaparak alabilirsiniz lakin kafalarına göre fiyat biçiyo puştlar owo.

PvE'si öyle aman aman değil 4 kişilik partilerle istediğiniz zindana yardırabilir ya da Field npclerini kesebilirsiniz. High End PvE'de bi Henir's Time and Space bir de Secret Dungeonlar var paso onları yapacaksınız pek bişey yok yani hehe.

Oyunun Pvp'si yeteneğe bağlı olduğu gibi itemede bakıyor parasını döküp +10 silah yapmış birine ekipmanınız yanına yaklaşmıyorsa büyük ihtimal yenilirsiniz. Stepleri kullanmaya KD yapmadan vurabildiğince vurmaya bakıyor PvPsi yani itemli skill kullanılan bir dövüş oyunu.Karakterler Elsword(brat), Aisha(lolimage), Rena(bigbootyranger), Raven, Eve(lolirobo),Chung(Trappu).Oynaması kolay başlangıç için Elsword ya da Raven'i öneririm rahat rahat ilerlersiniz bunlarla combolarıda öyle zor değil zindanlarda bam güm takılırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

US serverın'da özel günlerde ve hafta sonlarında limitsiz stamina oluyor. Stamina nedir? Fieldda yaratık kestiğinizde eksilir ve zindan yaptığınız eksilir biterse fielddan loot/exp/ED alamaz ve zindan yapamazsınız.

Oyunun aslı Güney Koreden US versiyonuyla arasında 2yıllık bi fark vardı sanırsam bıraktıktan önce :P.oyun üzerine wiki karakter/sınıf bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Vidyosunu görünce anılarım depreşti. ;o;

Server'ı adam etmiş gibiler önceye göre daha az lag var.
Sosyal ağlarda paylaş

MMORPG yok kısmına katılıyorum ama MMO baya bi var.

Guild olarak şuanda bizde herhangi MMORPG de resmi olarak artık bulunmuyoruz ama beklediklerimiz var. WoD, W40K:CE, Elite: Dangerous, EsO resmi olarak beklediğimiz MMORPGler, MMO olarakta DayZ Standalone bekliyoruz. Özellikle Ultima Online kökenlilerimiz bu yeni Zombie Survive oyun tarzına çok bağlandık.

MMO olarak, Star Conflict, Andromeda 5 ve World of Tanks'ı öneriyorum. MMORPG olarak benim dötüm yemiyor ama bulaşıp, bir kaç ay yada sene kendini kaptırmak isteyenlere, zaten diğer arkadaşlar da söylemişler EVE Online var. Elite isimli bahsettiğim oyunda, EVE tarzında ama tabi onun kadar başarılı olurmu bilinmez.

Path of Exile'da yine kendini Hardcore olarak kaptırmak isteyenlere güzel bir MMO.

Miscreated isimli yeni bir Zombie Survive oyunuda yapılıyor, şuan da Pre-Alpha'da buda benim takip ettiğim oyunlar arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Path of exile nasıl mmo oluyor ya

Diablo3 en mmo o zaman

Cut-throat

The cut-throat leagues appeal to the niche of players who demand the most hardcore gaming experience possible. In this mode, all world areas are public, with full PvP enabled by default. Slain characters drop all their items upon death. This game mode can also be combined with Hardcore to create an even more unforgiving world.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...

Ağlama konumuz arkalara düşmüş. Oraya ait değil bence P:

strateji sevenlere, kart oyunlarına giriş isteyene: SCROLLS öneriyorum.

Path of exile : Betadan çıktı bilginize. Steam e eklendi. Hesaplarınızı steam hesabınıza bağlayabilirsiniz (steamden giriş yaparak).

Marvel Heroes : Haftaya content geliyor. Asgard ekleniyor, LOKI efendiyi ziyaret edecekmişiz.
Ayrıca şu herolar yapılıyormuş, haftaya hangileri gelecek bilmyiorum fakat liste şöyle : Gambit, Nightcrawler, Psylocke, Ghost Rider, Moon Knight, Dr Strange, Nick Fury, War Machine, Venom, Agent Venom, Magneto, Magik, Beast, X-23.

2 hafta önceki video (bu adamların videolarında görüntü niye böyle tırt bilmiyorum. Low da mı çekiyorlar anlamadım. Fakat benim oyun daha iyi bundan :P. Artık developer için test client midir bilemeyeceğim)

http://www.youtube.com/watch?v=jELGFhFRFj0

iron man kostüm kodu:

IM3HRTBREAKER

not: kostüm çantanıza geliyor. Boş hesap oluşturup, kodu kullanırsanız gelirmi bilemiyorum.

kostüm resim

Sosyal ağlarda paylaş

Piyasada cok fazla oyun var. Azimsanmayacak oyuncu kitlesine sahip atiyorum 50'nin ustunde oyun rahat vardir.
Benim icin En onemli sorun oyunlarda bir Turk olusumu bulamamam. Pek cok farkli oyunda cok fazla Turk Guild'i var. Ama belli bir istikrari yakalamis, stabil, basarili olanlar cok az.
Yabanci Guild'de TS'de, Ingilizcemin ortalamanin ustunde olmasina ragmen yine de agir ingliz aksaniyla konusanlarin dediklerini bir kerede anlamakta zoranabiliyorum. Muhabbetleri de hic sarmiyor beni o ayri konu.

Genelde olay soyle gelisiyor:
Yeni oyun cikiyor. Belli arakadas grubuyla giriyoruz. Guild kuruyoruz ya da Turk Guildine katiliyoruz. Bir iki kavga, oyunu birakanlar oluyor. Guild ise yaramaz hale geliyor cikiyorum. Ya tek takiliyorum yada Yabanci bir guilde giriyorum. Ama artik oyundan zevk alamiyorum oyunu birakiyorum.

Belli bir Turk oyuncu kitlesini cekebilen oyunlar uzun sure kendini oynattirabiliyor. Ornek: AOC, GuildWars1

Saglam Turk olusumlarinin zor bulunmasinin bence iki ana sebebi var:

1- Turk Online Oyuncularinin buyuk kismi, Taban Oyuncu kismi diyeyim ben buna: KIRLI Oyunlari seviyor. Kirli oyunla demek istedigim:
Hile yapabilicegi, Dupe yapabilecegi, Bir sekilde gercek para kazanabilecegi oyunlar. Buyuk firmalarin saglam korumali ve temiz ortamindan zevk almiyorlar.
Hatirladigim kadariyla Ultima Online da benzer bir ortamdi. Speed acan dupe yapan girlaydi. En son sphere'in sonuna getiren Hile olayinin zivanadan cikmasi idi. Bir injector script programi butun dengeleri altust etmisti.

2- Turk oyuncularinin buyuk kisminin Ingilizcesinin iyi olmamasi. Oyunu anlamamasi. TS'de catir catir konusamasanda Oyunu duzgun oynayabilmen icin Yabanci forumlari sik sik okuman lazim. Ancak buyuk kisim oyun icinde skilleri, questleri bile anlamiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...