dominik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 merhaba adsl in ögrenciler için ücretsiz bağlandıgını bu siteden ögrendim ve sitenin ne kadar faydalı olabileceğini anladım ve kayıt olmaya karar verdim.. Alıntıla
adonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hoşgeldin "bilgi paylaşmakla çoğalır"[signature][hline]There's someone who needs you. Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hoşgeldin. iki dom'un arasına geçip dilek tutalım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ohoooooooooo sen daha telekomla ilgili neler neler örenirsin burda...:rock: Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 :-) aramısa hosgeldin.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 dakka bir gol bir diyosun umarım daha çok faydalı bilgi edinirsin...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.