moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 aquila said: benim elimdeki meslegim o, ama yapmiyorum. elindeki o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Niye canım bilgisayar devrimini de hobiciler yaptı hatırlatırım. İlgisi varsa öğrenir bir şekilde arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Algoritma hakkinda birseyler okudum bu gun. Ilk biraz algoritma mantigini cesitlerini falan ogrenerek baslayayim dedim. Sonra bakicam artik .net mi olur c mi ya da internet security olayina da girebilirim bu kucuk kodlar yazip onlarin siteler icinde calismasini saglayabiliyormussun, buglari bulabiliyormussun falan.. Cok eglenceli gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mobil olayına da bakabilirsin. Çoğunluk java kullanıyorlar. Kendine uygulama geliştirirsin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben de bilgisayar isteyip de inşaat okumuştum. inşaatı istemiyorum pek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Vingthor said: ya sen onu bunu bırakta yeni sevgilisinden ayrılmış 22 yaş altı hatun var mı etrafında güzel ve üzgün. ben onu bir ebüüzliym izmirden gitmeden? ebüüzlemeyeydin fdgdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hobi olarak uğraşacaksan, önce kendine bir proje bul bence. sonra "şöyle bir şey yapmak istiyorum, ne kullanıyım?" falan diye sorulara başlarsın zaten. programa dili de orada şekillenir, platform da vs.. önemli olan küçük ya da büyük, seveceğin, motivasyon sağlayacak bir proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 cpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yok lisp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mobil'e gir derim, diğer konularda eline düzgün bir şey geçmesi için belli seviyeye gelmen lazım. Mobilde ekrana hello World yazarsın simülatörde android açılır fln sevinirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ahah sevinirsin ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 web veya mobil seç ikisinden birisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Simulatorde yaparsan sevinmek icin uzunca beklemen gerekiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 python iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Microsoftun türkçe eğitimleri olan bi site var. tam istediğin gibi, arada takılmalık sıfırdan başlanan bir eğitim. https://www.acikakademi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 c hala var ya şimdi üşengeçler piton piton diye önerip duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar