Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1500tl bütçe ile pc

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

kthxbye said:

Aynen ekran karti ne alaka cözemedim, sokete oturuyor ve klipsleri var sarsinti veya kasa disi darbeden birsey olmaz. Ama hdd kasada rijit bir sekilde yerlesmis dururken sarsinti ve kasa disindan gelicek darbelerden hasar gorebilir.

herhalde acı bir kaç tecrübeleri oldu o yüzden yapıyorlardır.bi de türkiye'nin yolları malum,mayın tarlası gibi,kamyon tekerleğinin girebileceği boyutta çukurlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

Aynen ekran karti ne alaka cözemedim, sokete oturuyor ve klipsleri var sarsinti veya kasa disi darbeden birsey olmaz. Ama hdd kasada rijit bir sekilde yerlesmis dururken sarsinti ve kasa disindan gelicek darbelerden hasar gorebilir.

anakarta girdiği slotu lehimlerinden sökebilir diye sanırım, çünkü çok büyüdü ekran kartları artık ve kasaya iyi bağlanmazsa slota cidden ağırlık verebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Vidaliyorsunda kisa kenarinin bi tarafini sadece, bazi kartlar hakikaten agir ve boardlari buyuk belki dedikleri olay yasanmistir.

Ben son bir soru sorucam simdi amd cpuyla nvdia kullanabiliyormuyuz ? Amdnin islemcilerinin fiyat performansi cok daha iyi olmasina ragmen radeon kartlarinda istenilen performansa biraz daha zor ulasiliyor sanki. Yani nvdia kullanabiliyorsak bir birbucuk ay sonra geforce 760gtx lerden alayim diyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

montajı kendin yap, yaptırma bence. teknobiyotik elemnalarını bilmem de vatan'a güven olmaz.

1 sene vatan'da çalıştım.
5 sene gold'da.

Gold'da doğrudur da vatan'da ne yapıyorlar? Ben de vatanda toplattım montajlattım kasayı. Tüm parçaların kutularını vs. eksiksiz verdiler montajdan sonra. Nedir yani problem?
Sosyal ağlarda paylaş

black

çalışanları bilgisiz.

kasada vida unutur. kasanın önündeki usb veya ses çıkışlarını bağlamaz vs. işlemciye macunu kötü sürer. herşey olabilir.

tabii ki hepsi kötü diye birşey yok. yani demek isteidğim montaj yapabiiyosanız kendiniz yapın aldığınız yere yaptırmayın.

teknobiyotik'in sahiplerini tanıyorum çok bilgili elemanlar onlar dandik eleman koymaz montja. ama vatan, gold falan hele hele mediamarkt aman diyim. bence yaptırmayı montaj.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel diyorsun ama vatandaki montaj biriminin bütün olayı zaten oradan alışveriş yapıp makine toplayan insanlara sunulan bir hizmet, bir kolaylık. Sırf bu yüzden vatan bilgisayardan alışveriş yapan insanlar var. Bu işi doğru düzgün yapamayacaklarsa hiç öyle bir hizmet vermesinler, saçma sapan iş yapıcaklarsa.

Benimkini gayet düzgün yaptıkları için merak etmiştim dediklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...