TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Upgrade yapıcağım için satıyorum parça parça ya da kasa olarak satabilirim duruma göre. Parçalar 1 yıl önce inventus/vatan sitelerinden alınmıştır faturaları kutuları duruyor. Fatura tarihlari 2012 6. ay Ekran kartı : Sapphire HD6850 1gb 256bit Anakart : MSI M5A97 AM3+ İşlemci : AMD Phenom II x4 965 Black Edition HDD : Seagate Barracuda 500gb Sata III Ram : Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHZ CL9 Kasa : Aerocool basit bir kasa PSU : 500 yada 550W birşey hatırlamıyorum 80+ değil bu sistemi sıfır sorun çalıştırıyor. İşlemci stok fan olduğu için amd malum ses yapıyor alan arkadaşın 50liraya bir fan alması gerekir. Parçaları alıcak arkadaşa şöyle bir yardımım olabilir: satıştan gelen parayla yeni parça alıcağımdan kendisinin kredi kartıyla vatan yada inventustan taksitli alışveriş yapabiliriz. Fiyatlar konusunda net bir fikrim yok kaldı ki paticik yabancı yer de değil anlaşılır fiyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 işlemci-anakart-ram triosunu kaça bırakırsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aynısı bende var bunların acaba kaça gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Promenader said: işlemci-anakart-ram triosunu kaça bırakırsın ? len! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sen bıraksan senden alırdım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Şu sisteme ne kadar istiyim ben ya komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 max 600-700? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 peki sence anakartı-rami- bir ihtimale de işlemciyi satmak mantıklı mı? sonradan düşündüm komple satmak zarara sokucak gibi. anakart güzel fibi geliyor bana işlemcide yeniler çıkana kadar idare eder sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Zaten CPU-GPU-Anakart ve kasa bu üçü esas para eden kısmı ram hdd ucuza sıfır olarakta alınabilir çok abartı fiyatları yok artık. PSU 80+ olmaması bir de düşük olması nedeniyle çok etmez. İlk 3 parça ve kasa temiz ise tektek satmaya çalışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 7870XT Alicam büyük ihtimalle cpu da şimdilik tutup acaba yeni seriler çıkınca mı alsam diyorum belki 8000 serisi ucuzlar falan bilemiyorum ya kararsız kaldım çok. böyle bir sisteme elimdeki anakart yeter herhalde? bu durumda sadece gpu ve psu satsam diyorum işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Öylesi daha mantıklı CPUnun gideri var 1yıl daha güçlü bir GPU ile oyunlarda rahat rahat takılırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 psu ve gpu ya ne akdar istesem? 1 yıl daha garantisi var sanirim gpu nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 PSU'nun bir getirisi olmaz kanımca ama GPU için 200 istenebilir garantisi devam ediyor ise zere sıfırı zaten 300. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 işlemci anakart rama 250 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çok verdin azını geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 anakart-ram 200 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar