Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Juventus CL şampiyonu olabilecek düzeyde bir takım, geçen sene ters gelen Bayerne çatmasalardı daha da tırmanacaklardı, bu sene forvete Tevez ve Llorente eklendi, içersi dışarsı yok her yerde yenerler GSyi, Reali de geçerler grupta.

vahuhe
Mesaj tarihi:
bu burak lazio'ya gitcekse gitsin ya. lig başladı. 2 hafta sonra real madrid maçı var hala transferler belirsiz. bruma gelcekmiş falanmış filanmış.

terim yüzünden transferde çok failiz
Mesaj tarihi:
gidenlerin yerine yeni yabancı alınca ne değişecek merak ediyorum. hala yerli bi sol bek alternatifi transfer edilmedi. gelen yabancı tribüne oturmaya gelecek. daha alıdğımız chejdu'yu oynatamıyoruz adam gibi. dany tamamen unutuldu ismi bile geçmiyor artık. tamam hazırlık maçlarında rezildi ama defansta elle tutulur tek yedek o adam. gokhan zan en son tercih olmalı.

şampiyonlar liginde 6 maç oynicaz ama lig'de 34 hafta var. ligde oynayamıcak yabancıyı napayım ben.

ha gelecek sene kontenjan ile ilgili bilinen bişi varsa tamam. ama ben planlı programlı olduğunu sanmıyorum. lig başlamış 3 hafta olmuş. 2 hafta sonra real maçı var. hala transfer bıdı bıdısı

ayrıca drogba tamam ama artık şu duran top konusunda terim bi karar vermeli. drogba'nın böyle vura vura atacağı maks gol 1 olacak sezon boyu. orta yapılsa daha çok gol buluruz.
selcuk'un küsmesine de anlam veremiyorum. drogba frikik kullanıyor diye sneijder küsüyor mu ? karı gibi bizim türk futbolcular. sen bak işine.
Mesaj tarihi:
sonuçta adam sneijder. drogba kadar kariyerli egolu adam. o da sürekli topu alıp kimseye vermeme tribi yapabilir. ne kadar yeni de gelse. fakat bu türk futbolcularının küsme olayına fena kıl oluyorum. selcuk bu takımda hep banko oynayacak adam. yarın drogba futbolu bırakır, sneijder gider ama selcuk kalacak. taraftar seni seviyor. iki tane frikik golü atmasan da sevecekler. sen işine bakıcaksın.

burak ile selcuk belliki kulislerde birbirlerini fişfikliyorlar. ikisinin de performansı birbiriyle orantılı gidiyor. birinin suratı asıksa diğeride öyle.
  • Yeni Oluştur...