Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: Juventus CL şampiyonu olabilecek düzeyde bir takım, geçen sene ters gelen Bayerne çatmasalardı daha da tırmanacaklardı, bu sene forvete Tevez ve Llorente eklendi, içersi dışarsı yok her yerde yenerler GSyi, Reali de geçerler grupta. vahuhe
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 zor ya muhtemelen 4 puan alır uefa ya zar zor gideriz.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Iceride yenermis gs reali falan sdf
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Lancelion said: 4 puan uefa go +1 bu grupta uefa ya giderse gs basarıdır. diger ihtimaller hayal olur. gruptan cıkamazsada yadırgamamak lazım.heh
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Esh said: Iceride yenermis gs reali falan sdfzaten 3 puan realden 1 puan kopenhag dan alcaz ashdgadsk
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Adamlarda haklı. Tek eğlenceleri bizim ŞL maçları onlarıda anlıyorum.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bu burak lazio'ya gitcekse gitsin ya. lig başladı. 2 hafta sonra real madrid maçı var hala transferler belirsiz. bruma gelcekmiş falanmış filanmış. terim yüzünden transferde çok failiz
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Avrupa'da oynayamayanlar hevesini bu konuda mı alıyor ? Şike yapmayıp uslu bir çocuk olursanız , ileride siz de Avrupa'da oynayabilirsiniz
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Hakikaten Tromso ile gazozuna maç yapıp Arsenal den 5 yiyip CL de GS nin maçlarına yenemez edemez diye yorum yazmak epic.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ridvan, gs 0 ceker dese de, bi yari final gorsek.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://s1.directupload.net/images/130824/5hyd488r.swf
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 DROGBA amrabat-sneijder-bruma selcuk-melo hakan-semih-chedjou-eboue mus ligde amrabatla, eboyeyi oynatmaz. sol bek olaydi iyiydi.
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 erkan bitmiş buaksam ondan kurtulduk asdgf
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Erkan sözleşmesini uzattı Eskişehir ile nasıl bitmiş ?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 biz almadik, kurtulduk diye demis heralde.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bitmiş acaba sakatlandı gibisinden mi sdfs
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 aquila said: DROGBA amrabat-sneijder-bruma selcuk-melo hakan-semih-chedjou-eboue mus ligde amrabatla, eboyeyi oynatmaz. sol bek olaydi iyiydi. Sabrinin cezası bitiyor, onu unuttun.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Riera Villereal yolcusu gibi. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/873803-ispanya-yolcusu
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Sporting Lizbon dan Bruma dışında Capel'i de istemişiz. http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/343037.php
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 gidenlerin yerine yeni yabancı alınca ne değişecek merak ediyorum. hala yerli bi sol bek alternatifi transfer edilmedi. gelen yabancı tribüne oturmaya gelecek. daha alıdğımız chejdu'yu oynatamıyoruz adam gibi. dany tamamen unutuldu ismi bile geçmiyor artık. tamam hazırlık maçlarında rezildi ama defansta elle tutulur tek yedek o adam. gokhan zan en son tercih olmalı. şampiyonlar liginde 6 maç oynicaz ama lig'de 34 hafta var. ligde oynayamıcak yabancıyı napayım ben. ha gelecek sene kontenjan ile ilgili bilinen bişi varsa tamam. ama ben planlı programlı olduğunu sanmıyorum. lig başlamış 3 hafta olmuş. 2 hafta sonra real maçı var. hala transfer bıdı bıdısı ayrıca drogba tamam ama artık şu duran top konusunda terim bi karar vermeli. drogba'nın böyle vura vura atacağı maks gol 1 olacak sezon boyu. orta yapılsa daha çok gol buluruz. selcuk'un küsmesine de anlam veremiyorum. drogba frikik kullanıyor diye sneijder küsüyor mu ? karı gibi bizim türk futbolcular. sen bak işine.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 red tamamina katiliyorum postun neredeyse de, selcuk gecen sene frikiklerden hep tehlike yaratiyordu. sneijder gecen sene formda degildi, yeni geldi. kusmeye hakki yok.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 sonuçta adam sneijder. drogba kadar kariyerli egolu adam. o da sürekli topu alıp kimseye vermeme tribi yapabilir. ne kadar yeni de gelse. fakat bu türk futbolcularının küsme olayına fena kıl oluyorum. selcuk bu takımda hep banko oynayacak adam. yarın drogba futbolu bırakır, sneijder gider ama selcuk kalacak. taraftar seni seviyor. iki tane frikik golü atmasan da sevecekler. sen işine bakıcaksın. burak ile selcuk belliki kulislerde birbirlerini fişfikliyorlar. ikisinin de performansı birbiriyle orantılı gidiyor. birinin suratı asıksa diğeride öyle.
Öne çıkan mesajlar