Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

Abi adamakıllı bir tane bek veya kanat oyuncusu olmadan kanat ağırlıklı oyuna niye bu kadar kasıyor gs anlamıyorum ben. Adamların ronaldoları robbenleri baleleri var oynuyorlar kimse yetişemiyor, gsde kim var k*çıkırık amrabat dışında.

Hayır zaten balta sol tarafı, eboue+hamit sağ tarafı pert ediyor resmen. Her maç herkes aynısını söylüyor, her maç hamite sövülüyor.

Muslera

Eboue Semih Chedjou H.Balta

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Şöyle birşey yap mesela, hamitin rolünü kes amrabatın insafına kalma, eboue balta saçmalamasın tamam. Bir halta yaramıyor zaten. Kanat değil de ortasaha üstünlüğü olsun onların amaçları ne biliyim. Hani kanatsız olmaz da, hamitle rierayla baltayla kanat hiç olmuyor. Olmadı da zaten şimdiye kadar. Hiç değilse onlara endekslenme yani.

Üstüne selçukla sneijder creativitysi 20 olan adamlar, uzaktan şutları falan world class derecede. Kanat odaklı olunca hep bu adamlar aslında daha neler yapar da pozisyon olmuyor gibi geçiyor maçlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanatsiz futboldan zevk almiyorum, 2 yildir da cok zevk alamadan izliyorum, Amrabat begeniliyor da bi Amrabat bi Keita vidyosu izleyelim gorelim farki, Amrabatin vidyo yapilacak bi hareketi bile oldugunu sanmiyorum anca 2 orta koyarsin asist olan vidyosuna.

Keita mi cok iyiydi onu da bilmiyorum, Afrika yildizi falan miydi random bi oyuncu muydu?

Ribery'den bahsetmiyorum bile :)

Eboue de ilk geldiginde cok iyi calim atiyordu kanat gibi, artik kasmiyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

okudun mu peki mesajin tamamini?

okudum, avrupa kadrosu falan yaziyor da ben mi goremiyorum?

hadi oyle olsun diyelim; muslera, chedjou, solbek(carlinhios/kolarov) , drogba, sneijder, melo banko yazdin.

farfan ile nani'yi de 70'ten sonra sokariz.

okumak guzel de dusunmek daha guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Abi bu kontenjan muhabbeti bizim önümüzü fena tıkadı. İnanın TFF de çok iyi biliyordu serbest kalırsa bize kimsenin yetişemeyeceğini. Nani veya Farfan'dan birisi kesin geliyordu. Hatta ikisinin birden gelme ihtimali vardı. Ama gel gelelim ki yabancı sınırı dediğin şey tüm planları alt üst etti.

Şuna benzer bir kadro kurulabilirdi eğer sınırlama olmasaydı.

Muslera
Eboue-Chedjou-Semih-Kolarov
Melo-Selçuk
Nani-Sneijder-Farfan
Drogba

Yedek kulübende de hali ile Riera, Hamit, Amrabat, Burak gibi adamlar olacaktı. Gel gelelim ki olmadı işte.

Bu kural seneye kesin kalkacak ondan eminim. Ancak seneye Drogba olmayacak. Dünya kupası sonrası Muslera ile Sneijder'in de taliplerinin artacağından ve bu oyuncuları da tutamayacağımızdan korkuyorum. Yabancı sınırı kalkıp Drogba- Sneijder gibi adamları nasıl alacaksın bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

abi neyse cok da onemli degil.

tum planlari alt ust etti denilmis yani; nani,farfan,kolarov,drogba,sneijder,muslera,melo,eboue,chedjou bunlar boyle takilacaklardi eger 6+0+4 kurali gelmese deniyor.

gercekci degil bu onerme onu diyorum, gecen seneki gibi 6+4 olsa bunlarin yanina nani,farfan,kolarov'u ekleyemezsin yine. oyle bir sey olmasi icin 6 limitinin artmasi gerekiyor.

kararin zararli olup olmamasindan bahsetmiyoruz. zararli tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

İnanın TFF de çok iyi biliyordu serbest kalırsa bize kimsenin yetişemeyeceğini.
onerme burdan baslıyo. tabiki gs nin planlarından biri yabancı sınırının serbest kalması uzerineydi ki onun uzerine gidildi ve hala da gidiliyor mahkemelerde.

ama hala onerme yanlıs zaten 6+ bilmemne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...