BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Diego Costa'yı Liverpool'a kakaladılar 24 milyona, Arda takımın en değerli oyuncusu şu an, hadi almamız gereken 12 milyonun 4-5'i hala bakiyede duruyor desek bile 20'den aşağı salmazlar
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Şu Diego Costa 1 senede ne prim yaptı be yav.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Büyüyeceğine küçüldü Atletico, kriz ağır vurdu aslında. Koke, Diego Costa, Arda üçlüsünü komple getirip monte edeceksin de yabancı sınırı ah.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ardayı nerede oynatacak peki gelirse? Şınayder ve bu taktik varken Arda olmaz, Hamitin yerine falan koymak direk patlatır orta saha direncini. Hamit cenabette olsa fiziği güçlü, çok savaşıyor ve defansif pozisyon bilgisi tecrübeside üst düzeyde.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yeter yapmayın daha hamit totemi biz cristinanı bu kadar övmedik
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Şu oyuncu toluluğunda Sneijder + 2 forvet çok sıkıntı yaratıyor. Çözüm tek forvet ama Burak ve Drogba dan kimi kesiceksin. Bugün Burak sakat olduğu için oynamayacak. Bakalım tek forvet çıkacakmıyız Porto karşısına.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Hamit cenabette olsa fiziği güçlü, çok savaşıyor ve defansif pozisyon bilgisi tecrübeside üst düzeyde.bu dogru zaten totem falan degil ki. hamit in ayagına top degmesin. degsede direk bir sagındakine solundakine bıraksın turkiyedeki en iyi defans yapan orta sahalardan biri ama yok pasa beyimiz pas cıkarıcak top surucek o yuzden kotu
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Hamiti sol bek yapsak aslında fsdfsdf
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bana daral geldi ya bu güneşte maç mı yapılır
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 souldarkorn said: Şu oyuncu toluluğunda Sneijder + 2 forvet çok sıkıntı yaratıyor. Çözüm tek forvet ama Burak ve Drogba dan kimi kesiceksin. Bugün Burak sakat olduğu için oynamayacak. Bakalım tek forvet çıkacakmıyız Porto karşısına. alex sisteme uymuyor! abi işte 10 numara oynatmanın sıkıntısı burada zaten.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 dany'nin bu maç gene penaltı yaptırdığını not düşmek lazım. istatistik kasıyo bu ara. hepsini hazırlık döneminde aradan çıkarsın da.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 porto tek kale ya. itelicekler şuan kadro lig kadrosu tam. solda hakan falan da işte hakan soldan hiç ileri gidemiyor. riere o konuda daha iyi. bu yuzden takım olarak ileri çıkamıyoruz hiç. solda hakan sağda hamit nereye çıkıyon sdfds
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 penaltıyı kaçırdm lan ben yine dany mi yaptırdı. yukarda yazıyomuş. iyice mal oldu bu adam.muhtemelen bu son maçıydı artık. bu arada sol kanattan hakan baltanın tek bir olumlu işi yok. yönetim uyuma lan
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 2. yarıya biraz daha iyi başladık. selcuk sneijder amrabat melo iyiler ama işte hakan ve hamit kanser
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 abi bu ne oha. topa vurdu diye faul degil mi yani o?
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 su firkik sorununu çözelim artık ya
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 amraboy la sneijder iyi anlaşıyor da biraz daha beyin lazım amraboya
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 off kaleyi tuttu bütün sezon atar artık
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 rakip takım sırtında super bock mu yazıyor?'
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Abi link falan mı var hepiniz aldınız mı digiturkplayi? ben akşam alcaktım pıh.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 e abi sarı kart vermiyo lan bu herif. 4. kez arkadan cekiyolar hucuma cıkarken
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 drogbaya atılan dirsek bana atılsa 1 ay komada kalırdım sdfs bu arada amrabat hakkaten faydalı herif. drogba ve sneijder ile iyi anlaşıyor.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 İngiliz spiker bile amrabatı övüp duruyor ikide bir. Melo o paraya 3 sene kiralanacağına çok da sırıtmayacak bir türk alınıp amrabat first team oynatılabilirdi aslında. Melo iyi güzel de o kafada bir adamın o yaşta 3 sene daha o paralık performans vereceğine be hakkaten görmeden inanmam. Hep az biraz daha kasıp beğenilmemeye başlayınca tazminatı alıp brezilyaya gidecek gibi geliyor.
Öne çıkan mesajlar