Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

atila turan'ı geçen sene ordu'da oynarken izledim biraz. ülkedeki bek yokluğundan dolayı baya bi kıymete bindi haliyle. ümit veren adam çıktı mı da hakkında millet biraz yüksekten atıp tutuyo. ilerde iyi olabilir ama daha baya gelişmesi lazım.
şu anki haliyle riera'dan iyi midir kestiremiyorum, ama tabi hakan balta'ya falan tahammül etmektense tercih ederim. en azından bi potansiyeli var bunun.
biz alsak fena olmaz. göz önünde kalırsa, bi de yabancı kuralı böyle devam ederse eli mahkum bu sol bek yokluğunda üç büyüklere filan transfer olur zaten 2-3 seneye. hasan ali kaldırım etkisi.
Sosyal ağlarda paylaş

fm de 2-3 sene önce wonderkid'di atila turan. buradan bas bas bağırdım fmciyim atila öneriyorum allahını seven bu adamı alsın diye.

ordu alınca sevinmiştim, galatasaray'ın pilot kulübü diye ama meğersem galatasaray'ın atilanın alınmasında zerre rolü yokmuş adam bu sene dümdüz döndü fransaya.

hatta fransanın tüm altyaş kategorilerinde oynadıktan sonra orduya gelip türk milli takımını da seçmişti bu genç kardeşimiz.
dolayısıyla elimizde türk rugbyci fizikli bir solbek varken sessiz sedasız ayrıldı. bence büyük topçu olcak, bizleri de pişman ettirecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...