Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
riere çok kötü şu haliyle çok kademe hatası yapıyor. hakanın daha kötü olabilceğini sanmıyorum kessin işte sola da amprabat monte edilsin
Mesaj tarihi:
hakan daha kötü ona eminiz

ama riera sözleşmesi gereği 25 maç oynatılmicak zaten. bu nedenle hakan bol bol oynar dicem ama hazırlık maçında bile oynatmıyor hakanı ne zaman oynatıcak
Mesaj tarihi:
Ahahah asıl kademe hatasını hakan balta oynamaya başlarsa görürüz, ki yeterinde gördük riera sol beke monte edilmeden önce. Herifte zaten rierayı değil beni kesicek kondisyon yok o ayrı.
Mesaj tarihi:
ahahahah bu sabri,bekir'in koşabilen versiyonu resmen,4-5 kişi rakip sahada kale önüne kadar pres yapıp topu kazanıyor,kazanılan top sabrinin önüne düşüyor ve topu ayağına dolandırıp topla beraber taca çıkıyor,yetersizlik abidesi adam.
Mesaj tarihi:
Ben yine de beğendim bugünkü oyunu, hani rakip de azerbaycan 2. ligi takımı değil sonuçta. En azından oyunu az çok domine ettiği dönemler oldu gsnin.

De işte klasik türk takımı trait'i olarak her kontrada eller ayaklar birbirine dolaşıyor, her ani kaptırılan top panik atak.
Mesaj tarihi:
Ya hacı bırakın zaten hazırlık maçı zaten yeniliyorsunuz mal mısınız.

Hani adam kendini net yere atmış da Dany de bir kere adam kaçırmasın. Bir kere ya.
Mesaj tarihi:
Resmen 1 ay önce gidecekler arasında ismi geçmeyen Dany, 2 hazırlık maçında kredisini bitirdi gibi Terim'in tepkilere bakarsak. Benim Dany konusunda çok büyük beklentim yok zaten, ligde bir sakatlıkta her türlü toparlar. Önemli olan Chedjou'nun çoğunlukla oynayacağı partnerinin belli olması, ya Semih ya Gökhan olacak bu, Semih'in olması muhtemel fakat antrenman eksiği var. 6+0+4'e gönderme şeklinde 8 yabancıyla çıktık da Emirates'te Chedjou'nun partnerini belli edelim artık, Fenerbahçe maçı kritik

Malgana ve Napoli bizim segment takımlar, Napoli belki yeni transferleriyle bizden iyi duruyor fakat bugün çıkan 11'lerde ben Galatasaray derim, ayarımızdaki 2 takımdan 6 gol yemek pek iç açıcı değil şu an, erken alarm iyi oldu. Onun dışında bu takım 4-4-1-1 ve 4-3-1-2. İki formasyonu da her oyuncu ezbere bilecek o anlaşıldı. Sneijder'e çok yük binecek gibi bakalım
Mesaj tarihi:
galatasarayda frikik hiyerarşisi

said:
çözdüm sayılır, evet seçenekleri azalttım ve kesin sonuca lig başlayınca varıcam.

şimdi opsiyonlara bakalım;

1-) söz sahibi olma(ağırlık-abilik)

- ilkini drogba vurur

a-) kaçırırsa ikinci frikiği sneijder vurur
b-) atarsa ortasahadan bile vurur(korkarım ki)
c-) sneijder kaçırırsa selçuk vurur
d-) sneijder atarsa, bir sonrakini yine vurur
e-) sneijder bir sonrakini kaçırırsa, bu sefer selçuk vurur
d-) selçuk gol atarsa, "ulan bu pale bile atıyorsa ben a bile korum" diyerek yine drogba vurur

2-) yaş(kariyer)

- "ulan ben drogbayım" deyip ilkini drogba vurur

a-) kaçırırsa "bir şans daha verin pis gaza geldim" deyip yine drogba vurur
b-) yine kaçırırsa kenara bakar ve fatih hocayla göz göze gelir "hocam izin ver banko koyucam bu sefer" der gözleriyle, onayı alır ve yine vurur.
c-) yine kaçırırsa, bu kez topun başındaki sneijder ve selçuk'un yanına gidip "beyler taraftara çok mahcubum, salın vurayım" der ve vurur.
d-) yine kaçırırsa bu kez başka taktiklere baş vurur. misal "faulü ben aldırdım ben vurucam" gibi.
e-) "beyler kalecinin solunda, barajdaki şu kısa adamın orda bir açık var, hemen vurup bitireyim şu işi" deyip drogba vurur. hakem düdüğünü çalmamıştır, sarı kartı gören oyuncu drogbadır.
f-) yine kaçırırsa ve vurmuyorsa, zaten başka duran top kalmamış demektir, önümüzdeki maça bakıcaz.

3-) mesafe

- yakınsa ilkini drogba vurur

a-) kaçırırsa ve yine yakından bir vuruşsa, bu sefer barajın üstünden dener
b-) baktı olmadı sneijder vurur
c-) sneijder'in vuruşu tehlike yarattıysa yine sneijder vurur, ama bu esnada kornerleri de selçuk'a bırakır çakal ;)
d-) sneijder de atamazsa selçuk gelir ve vurur, atarsa diğer ikisi taraftardan ince bir sitem yer
e-) selçuk da atamazsa riera sulanmaya çalışır ama drogba'nın "wtf?" bakışıyla mevkiine geri döner

- uzaksa ilkini drogba vurur

a-) iyi vuramazsa, ikincisini "bu kez ronaldo gibi vuruyorum beyler, dibine gircem" deyip yine vurur.
b-) yine gol olmazsa, "yemin ederim orta yapıcam geçin içeri" yalanıyla bir daha vurur.
c-) sırada sneijder vardır, boş bir adam görür arka direkte, ona keser ama top direk auta çıkar
d-) az önceki noktayı beğenmeyen şino, bakar daha iyi bir yer yakaladı "orta yaptım mınıskim, bırakın buna vurayım" deyip vurur
e-) gol olmazsa topun başına selçuk geçer ama bakar ki uzak, hamit'i çağırır, "bana yar olmayacak abi, bari gel sen vur da kır şu direk şanssızlığını der"

4-) penis boyu

- drogba vurur

https://eksisozluk.com/entry/35582564
  • Yeni Oluştur...