Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bunulur bi yolu ya bu köpeklere para vermektense
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Para veriyoruz da ne oluyor? 5 küsür milyon euro'ya düştü marketpool, tek temsilciyle bir de bu. Trabzon iki sene önce 12 aldı
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Livered said: geçen seneki gibi mi olacak şimdi dışardakiler starda içerdekiler d-smartta. zaten şampiyonlar ligi maçları stara ait degilmi d-smarta ne oluyor Geçen sene sanırım salı-perşembe star, çarşamba şifreliydi. az tv, Georgia tv, bazı arap kanalları forever. Hiç olmazsa paticik futbol bile yeter yeter artar.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BulletRide said: Para veriyoruz da ne oluyor? 5 küsür milyon euro'ya düştü marketpool, tek temsilciyle bir de bu. Trabzon iki sene önce 12 aldı Bak bu çok doğru Hem dünya para vericem taşçatlasa 10 maç için hem klübüm bu paradan az bişey alacak Hem de reklam arası maç izleyecem? Yo dostum yoo Ben maç öncesi seromonileri görüntüleri kazananın stadı selamlamasını görmek istiyorum Futbol sadece 2 düdük arasında oynanan oyun değildir anlasınlar şunu
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Birseyde de kar amaci gudulmesin ya. Milli maclari da alsin parali kanallar!
Öne çıkan mesajlar