OmeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 slm lar, şu anda profesyonel bi site diğil ama ufak bi amaç için yapılmış ufak bir site. belki ilerde daha da büyütürüz ama şimdilik Xrex arkadaşımızın Open Betada çektigi PvP görüntülerinden oluşan bi movie ile açılışımızı yapıyoruz, umarım beğenirsiniz de bizde çalışmaya devam ederiz :) - TurkishWoW[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 paticik/wow a neden saldırıldığı belli oldu şimdi :) hayırlı olsun..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Gayet guzel bir sistemi ve kitlesi olan Paticik WoW'a gonderseniz boyle materyalleri, katkida bulunup gelismesine yardim etseniz, daha guzel olabilir. Yine size kalmis bisey tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 paticik/wow a saldırmak ne haddimize :) biz onu daha da gaza getirip işlevselliğini arttırma amacındayız . . . edit: pati/wow da yer olsada göndersek, alsalar koysalar keşke ama benim bildigim bi takım yer kısıtlamaları var. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor [Bu mesaj OmeN tarafından 06 Aralık 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 omen, iş inada binerse oturur sabaha kadar bütün mesajlarını quote ederim buraya.. :) ibret olur.. uzatmayalım bu konuyu... sitenizde başarılar..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ortada bi yanlis anlama var ama bende anlamadim.ayrica pati/wow da bizim sitemiz.ilgilenicegini bilsem gene yollardim.gene alinip koyulabilir.bir itirazimiz yok[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ibreti alem için buna razı olabilirim desem inanma :) zaten oyun oynıyamıyoruz bari böle şeylerle zaman geçirelim dedik valla kötü mü ettik bilemiyorum :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Tebrikler çok güzel bir site olmuş başarılarınızın devamını bekliyoruz..[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 güzel olmuş hangi programları kullandınız söleyebilirmisiniz.?Birde müzik bayıcı olmuş daha tatlı birşey bulsaydınız[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 video güzel ama tam karambol meydan savaşı[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ulead videostudio8 kullandim.kullanimi oldukca kolay.fakat filmi render etme olayi biraz sacma.program kitlenebiliyor.birdahaki sefere baska bir program deniyecem ben sahsen[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: aquila, 06 Aralık 2004 20:43 tarihinde demiş ki: guzel olmus diyemicem kusura bakmayin.renkler gozu yoruyo,yazilar kucuk,ayrica ekranin sol ustunde kaliyo ortaya filan cekin bare... yazilarin kücük olmasinin nedeni filmin kalitesi.27 mb olunca 4 dk lik böyle oluyor.birde ekran cözünürlügüm yüksek yazilar iyice kücülüyor.ilk deneme artik idare edin :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 game cam kullan dıcem sana ama onunda free versıonda ses yok paralı alman lazım ama ona muzık ekleyebılırmısın bılemem birde bir tane daha vardı camstudio mu ne oda iyidi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Lind3r0th, 06 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki: game cam kullan dıcem sana ama onunda free versıonda ses yok paralı alman lazım ama ona muzık ekleyebılırmısın bılemem birde bir tane daha vardı camstudio mu ne oda iyidi görüntüleri gamecam le aldim zaten.video edit icin ulead i kullandim.gamecam baya iyi.bilgisayari cok yormadan oynanisi cok etkilemeden capture ediyor.ses yok tabi register ettirmesen[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gamecam le çektiydik zaten movie leri, birlestirdikten sonra render etmede sorun yasadı xrex yoksa güzel movie olucaktı allah için :) site öle gelip geçici bişi boş durmayım die yaptım, dedigin gibi yazılar falan biraz ufak gözü çabuk yoruyo ama renkler fena diğil bence :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 tebrikler.sanki biraz yamuk olmus site =) bide bazı yazılar birbirine girmis ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Explorer 6.0, Opera ve Firefox da sorun yok ama Netscape de dedigin gibi yazılar iç içe görünüyo sanırım. bakalım düzeltiriz inşallah :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW -> Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar