Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Site => Turkishwow.cjb.net

OmeN

Öne çıkan mesajlar

slm lar, şu anda profesyonel bi site diğil ama ufak bi amaç için yapılmış ufak bir site. belki ilerde daha da büyütürüz ama şimdilik Xrex arkadaşımızın Open Betada çektigi PvP görüntülerinden oluşan bi movie ile açılışımızı yapıyoruz, umarım beğenirsiniz de bizde çalışmaya devam ederiz :)

- TurkishWoW[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor
Sosyal ağlarda paylaş

paticik/wow a saldırmak ne haddimize :) biz onu daha da gaza getirip işlevselliğini arttırma amacındayız . . .

edit: pati/wow da yer olsada göndersek, alsalar koysalar keşke ama benim bildigim bi takım yer kısıtlamaları var.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor

[Bu mesaj OmeN tarafından 06 Aralık 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 06 Aralık 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
guzel olmus diyemicem kusura bakmayin.renkler gozu yoruyo,yazilar kucuk,ayrica ekranin sol ustunde kaliyo ortaya filan cekin bare...

yazilarin kücük olmasinin nedeni filmin kalitesi.27 mb olunca 4 dk lik böyle oluyor.birde ekran cözünürlügüm yüksek yazilar iyice kücülüyor.ilk deneme artik idare edin :)[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 06 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki:
game cam kullan dıcem sana ama onunda free versıonda ses yok paralı alman lazım ama ona muzık ekleyebılırmısın bılemem birde bir tane daha vardı camstudio mu ne oda iyidi

görüntüleri gamecam le aldim zaten.video edit icin ulead i kullandim.gamecam baya iyi.bilgisayari cok yormadan oynanisi cok etkilemeden capture ediyor.ses yok tabi register ettirmesen[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

gamecam le çektiydik zaten movie leri, birlestirdikten sonra render etmede sorun yasadı xrex yoksa güzel movie olucaktı allah için :)

site öle gelip geçici bişi boş durmayım die yaptım, dedigin gibi yazılar falan biraz ufak gözü çabuk yoruyo ama renkler fena diğil bence :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...