Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 torrentten şarkı çekerken bu şarkının belli dakikalarının başka şarkıyla değişme ihtimali var mı. chopin dinlerken emrah ve ayna çaldı ve bu farklı sitelerde de oldu internette bi haltlar oluyor diye düşünmeye başladım. noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Senin linkte bir sikinti var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi 30 gb ve 7gb lık iki ayrı sitedeki popüler dosya. bütün herkes müslüm gürses mi dinliyor :/ önce ben de öyle sandım hatta da, kim koyduysa helal olsun yani. Scherzo No.2 in B-flat Minora müslüm gürses koymak.. ehehe http://www.yourlisten.com/channel/content/17001008/allahbelani ama aynı şey piratebayde de olunca. lan?! oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Abi baska mantikli bir aciklamasi var mi sence peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 gök tengri türk şarkılarını koymuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 acaba tamamlanmadan dinleyince mi öyle oluyor. olm nasıl saçma şey ya. tamamlanmadıysa tamamlanmayan kısımları çalmaması lazım. çok garip geldi. forwardla sarıverin http://yourlisten.com/channel/content/17001030/neoluyorlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 niaahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://galeri.uludagsozluk.com/69/29-05-1453_143186.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Emrah kısmına girer girmez direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 oha, şarkının tamamını download edince normale dönüyor şarkı. ama bazılarını bitmeden açınca abuk subuk türkçe şarkılar çıkıyor ahahaha. bu nasıl bir mantık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Abi bizim memlekette arabesk radyoları en iyi çeken radyolardır Ntspor radyonun yayını damar fm yayını tarafından "yok ediliyordu" O yüzden şaşmamak lazım feel the wrath of arabesk. Genetik gibi işte siyah/esmer gen ezer , istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar