elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ios için dandik 2d oyun projem var, kodlama falan kısmı bitti gibi. ama maalesef menüler, logolar, scoreboard kısımları ve oyun içi bazı spritelar oldukça fazla uğraşmama rağmen paint ile çizilmiş gibi duruyor. bunları elden geçirecek birine ihtiyaç duyuyorum. projenin gelir beklentisi yok :) sadece portföy ve kişisel gelişim amaçlı. yardımcı olan arkadaşın tek getirisi credits ekranında adının geçmesi olacak, birde appstoreda şu oyunun tasarımını yaptım diye cvsine falan yazabilir oyundan utanmazsa asdf... varmı böyle boş vakti olup sinerji yakalamak isteyen. ha bir ihtimal gelir falan olursa geliride paylaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 len gene fos çıktı paticik. oysa bi valve bi blizırd olabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Abi pati degil de senin proje fos cikti bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 proje fos değil ya, mütevazi takıldım. görsen dibin düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hikaye kısmında yardımcı olabilirim rpg ise. elimde Game of thrones'u tarihin tozlu sayfalarına gömecek hikayeler ve settingsler var. orginal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi mobil oyun olduğu için pek hikaye yok. yukarıdan bişeyler düşüyor aşağıda yakalıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bana bir iki SS ya da bi gameplay video'su gondermen mumkun mu ? Tasarimci arkadasima bir sorayim, belki ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yeni bakabildim akşaam ayarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 elesso said: yeni bakabildim akşaam ayarlıyorum Hep laf hep laf. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hehe videonun montajıydı dublajıydı derken anca yetişti asd http://www.youtube.com/watch?v=4uusU55YUts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 input lag var oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tepki süresi baya iyi aslında videoyu çeken cihaz biraz dandik ondan herhalde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Eglenceli be. =) Dur gonderiyorum benim tasarimci arkadasa, yapariz derse direkt gorustururum sizi aradan cekilip. Bu arada oyunun devamliligi nasil olacak ? Hep bu sekilde ilk level tadinda mi gidicek ? edit : bir de app store'a koycak misin tabi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 düşen adam sayısı artıyo git gide, birde düşüş sıklığı artıyor, ortadaki duman ekranın yarısını falan kaplıyo görüş zorlaşıyor. 16. leveldan sonrasını geçemedim ben şu anki ayarlarda ama sonsuza kadar gidiyo teoride :). bir kaç şey daha var eklenebilecek ama üşendim tıkandım. oyundaki tüm görselliği elden geçirecek birini bulsam appstore'a ekleyeceğim direkt(developer account açtım) ama şu anki hali ile muhtemelen kabul edilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 cocos2d ile yaptın değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yok sadece logo cocosun :) cocosu pek seevemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Zamanında görseymişim keşke. Bir el atabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damagedthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bana bi ulaş da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 parmak yerine sağ sol yatırınca şettirsene itfaaiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar