dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Turizm sektöründe çalışıyorum marketing ve satışa bakıyorum zincir otelin merkez ofisinde aslında işim fena değil ama pek zevk almıyorum bu sektörden sektör değiştirmek isterim aslen iktisat mezunuyum turizm de yandal yapmıştım. Ama yaş 28 oldu bu saatten sonra zor gibi. Yurtdışına gitme sevdam var daha önce viyana daydım 1 sene. Şimdi 2 seçenek var -Amerika da internship programıyla gidip resepsiyonist falan olmak. Burada 1 sene durma hakkın var ilk etapta -Dubai de Emaar hotels grubuna bağlı 11 otelin satışına bakmak. Rezervasyon ofisi gibi bir şey. Buraya daha önceki müdürümün ref.iyle gideceğim. ya da Türkiye de durup sektör değiştirmek falan da ne yapacağım hakkında fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Amerikada nerede? Teksas falansa Dubai secerdim ben olsam . Aslinda dubaideki is daha iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 resepsionist ve 11 otelin satış sorumlusu olmak arasında mı kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bence amerikayla dubai arasinda kalmis daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Resepsiyonisti eziyonuz ama en cok kizi o goturuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 marsta 1 trilyon milyon dolar kazanma şansın olsa marsa gider misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai çok güzel hacı oraya git. lamborghini polis arabaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai de ki işte çok müthiş bir şey değil şu an yaptığım işin altında bir iş ancak oteller çok lüks ve sektörün en büyükleri. amerika için tabi cepten para vermek gerekiyor bu yurtdışı eğitim firmalarına ancak dubai için gerek yok. dubai daha cazip geliyor 9 ay denize girebilmek falan. Amerika da eyalet son ana kadar pek belli olmuyor. Köylerindeki ücra köşelerdeki hilton larda çalışanlarda var new york ta da ama genelde türkleri ücra köşelerdeki otellerde kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ne de olsa ikinci sinif insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Nerede kendini mutlu hissediceksen oraya git. Ama dubai'deki pozisyonun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Dubaide kadin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şu forumun adını 'otellealakalılarcık' olarak değiştirelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 geçici gidiosan dubai'ye git, paranı kazan. uzun süre dönmem veya hiç dönmem diyorsan net amerika. dubai'de tam bir eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir durumu var. mentalitesinden tuvalet kağıdı yapılmayacak bir coğrafya orta doğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi her türlü dubai. bi arkadaş var yönetmen dubai'de çalışıyo bi süredir. adam kral gibi yaşıyo resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 parasi da iyiyse dubaiye git. para + xp kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 amarikaya git kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Esh said: Ne de olsa ikinci sinif insansin birinci sınıf insan olma tutosu varsa gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Hollandali dogmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şu durumda en mantıklı seçim Dubai gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai,daha fazla para kazanırsın net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Amerika'nın neresi? bu önemli. Dubai ağır basıyor ama South Carolina falansa gideceğin yer veya Georgia'nın sahillerinde falansa USA hedefi o zaman düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Dubai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 DÖBÖYÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar