nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yavaş çekimde çalışmasa güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 osursan loading ediyo oyun. atmosferide bozuyo cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yavaş çalışma demeyeyim de böyle ağır çekimde gibi, yani tam yavaşlık denemez. akıcı fakat zaman faktörü yavaşlamış gibi çalışıyor. altyazılar ve sesler geçiyor mesela ama adamın ağzı hala yavaş çekimde oynamaya devam ediyor. ilk bölümü oynadım hidden leaf'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 6 jincuriki fight ında elim kolum yoruldu tekrar yapmaktan ama ana hikayeyi bitirdim. simdi side story ile kabutoyu kesmek kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Kapışmak isteyen varsa arkadaş olarak ekleyebilir. Steam ID : Bizsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oyunu yeni aldımda kontroller zor geldi biraz. keyboard için önerdiğiniz veya kullandığınız command,button kombinasyonları nelerdir ? bu konuda zorluk çekenlerde burdan bakıp faydalanabilir. elim ayağıma dolanıyor oynarken. minato'yu ne hallere soktum ayıp oluyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 keyboard ile oynamanı tavsiye etmem. ben pc'ye almadım oyunu lüzumsuz olacak diye, ps 3'de devam ediyorum. daha önce de bi mesajımda belirtmiştim, oyun bir tekken kompleksliğinde olmasa da tüm tuşları kullanmayı gerektiriyor. birkaç video izledim youtube'da keyboardla oynayan, işkence gibi gözüküyor. go go gamepad derim. logitech'in 50 60 lira'lık bi modeli vardı, onu almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dovus oyunlarinda keyboard, pad'den kolay geliyor bana ya. cok konsol oynamadigimdan herhalde. cogu combo cok daha rahat yapiliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 biç pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 lol inferior padci geldi bari pad'de deilde kol'da israr etde, azcık klasın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi benim gamepad'im bile yok ki ahah. kontorland kolum var hatta iki tane, tee 3 - 4 sene önce bi arkadaşım ile pes oynarım diye almıştım. sadece böyle bir oyunu keyboard ile oynamanın zor olacağını düşünüyorum. hack and slash tarzı ya da sf gibi dövüş oyunlarını keyboard ile oynamış bir adamım. ama bir gamepad ile daha rahat ve akıcı olacağı kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 parmak agrimadigi icin cok daha uzun sureler antrenman yapabiliyorsun klavyede. kendi adima konusmam gerekirse neredeyse hayatim boyunca klavyeyi bi' sekilde kullandigim icin cok daha rahat geliyor pad'den. ayni tusa basarak yapilan combo'larda ozellikle, klavyenin bariz ustunlugu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tekrar kurdum gece gece iyi stres attım,saskenin agzını burnunu dagıtmak iyi oluyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar