Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

Nwalka

Öne çıkan mesajlar

yavaş çalışma demeyeyim de böyle ağır çekimde gibi, yani tam yavaşlık denemez. akıcı fakat zaman faktörü yavaşlamış gibi çalışıyor. altyazılar ve sesler geçiyor mesela ama adamın ağzı hala yavaş çekimde oynamaya devam ediyor. ilk bölümü oynadım hidden leaf'e kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
keyboard ile oynamanı tavsiye etmem. ben pc'ye almadım oyunu lüzumsuz olacak diye, ps 3'de devam ediyorum. daha önce de bi mesajımda belirtmiştim, oyun bir tekken kompleksliğinde olmasa da tüm tuşları kullanmayı gerektiriyor. birkaç video izledim youtube'da keyboardla oynayan, işkence gibi gözüküyor.

go go gamepad derim. logitech'in 50 60 lira'lık bi modeli vardı, onu almanı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim gamepad'im bile yok ki ahah. kontorland kolum var hatta iki tane, tee 3 - 4 sene önce bi arkadaşım ile pes oynarım diye almıştım.

sadece böyle bir oyunu keyboard ile oynamanın zor olacağını düşünüyorum. hack and slash tarzı ya da sf gibi dövüş oyunlarını keyboard ile oynamış bir adamım. ama bir gamepad ile daha rahat ve akıcı olacağı kanaatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...